Sad notification; sad remark; how sad can my life be!?!

How sad my life can be? Well, as the famous quote goes... "A picture speaks a thousand words"; ha, in my case, its - "Two pictures speak of only four words..." No, not Pathetically F%&@ed Up Life lah! Its - "SAD! Really REALLY Sad!!!". Kenape? Tarak percaya ah? See these two photos attached!

'Sad' notification katanye...

So there's one... And the other one is...

....this one...

'Sad' remark pulak katanye... mati lah sendiri beri remarks itiew! LOL!
Memang SAD! Hahaha...

I guess that explained why the 'Malas' mood startin' to menyelinap masuk ke dalam roh jasad tubuh Akak nih, kan? Ala ala cam like, dinch got semangats diberikan untuk teruskan perjuangan membloggin'? Hurmmm... Sad... sad... reeeally really sad! Hahahaha...

(Motif dah tgh 'sad' tapi ade 'hahahahaha'? Lalalala... )


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
mana entry BUL BUL BUL and erra fazira hair???

anak2 hayam menantiews ok!! hik hik
Jati said...  
kang cakap kang di laser, kalau tak cakap kang, terkangkang...

pi compare blog yang duluiew biru2 tuh dengan blogdrive dengan yang baru nih...

banyak juga entry yang konon2nya nak dibuat sampai la dinch ado juga. macam cerita pi bangkok tuh dinch abis kan? apa yang terjadi dengan bapak budak baju seirama tuh?

dulu punya entry full of mixed feeling ok. kadang2 macam org gila, sat2 muka sedih pastu sengih, alih2 ketawa macam hantu, pastu terkesima akhirnya puas.

just my 2 kupang...

peace...
Nurlea Laurielle said...  
Huwarrghhhh!!!! Jati carutis I!!!!!!!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top