Just A Few Days Left...

Yeah yeah... Call it sad... Call it lame... But everyone has the every right to be all joyful and cheerful about 'The Day', kans kan kan kan? Hiks!

And so MY Day, will apparently be, well, tgk sendiri lah the countdown nah? :) *Which Akak will pin it kat Akak punye new sidebar layout on the left nih (isn't it fantastika how Akak perah merah otak nak buat sidebar gittiew2 katanye? Hehehe) so that the countdown will be monitored - CEH! I should have done this countdown thingy a month ago - mati lah!*


So, mrasalah, countdown apakah? Nak kata Olympic Beijing, beliums! Nak kata Miss Universe 2008 in Vietnam pong, belom also katanye... Jadik, countdown iniew untuk apakah!?!?!?! Hurmmm... *Sambil pose2 garu2 dagu...

Ahah! Maka dengan iniew, bagi mengelakkan lebih banyak orang dok serabut kepala dok pikiaq countdown di atas itiew adalah untuk apa, maka disini dengan vangganye... Akak Lolielle pong menjawab soalan "Countdown untuk apakah?" itiew... seperti berikiuts...
Ermmm...
Countdown untuk ape?
Lalalala - ADERRRLEYYY...
Sakit tak hati? Tidak? Hurmmm... cuba kalau Akak Lolielle buat pose2 gila meghoyan ginik, how? Sentip tak? Hahaha...

U ols just bayangkan dagu panjang sikit, rambut pendek habis, kenings halus - confirm lah itiew hem! LOL!Hiks!


Print option:




abah said...  
Ishkk boleh tak...dah taip2 kat sini macam nak ghak, skali error plakkk *tensionnn!!

Btw, apekah detik penantian itu? Adekah word*ops*???

neway lea, cant wait what is the suprise! lalalala
Ginger De La Lokah said...  
"U ols just bayangkan dagu panjang sikit, rambut pendek habis, kenings halus - confirm lah itiew hem! LOL!Hiks!"

u forgot to mention add another 20kgs, THEN it'll look like u... sebijik, no doubt!
Nurlea Laurielle said...  
Ginger - saddap! Ko nih kan, yang sebenarnye, cakap serupa paria keling! Kejap kata mek dah kurus kejap kata mek gemuk, mana satu nih tatau? Ko jgn nak buat mek naik hantian hantaq msg sms 5 pages mari-memaki-hamiunst kat kat pulak lepas nih noh - OPS! Motif emo bab bab WEIGHT? Hahahaha!
Nurlea Laurielle said...  
Abah.. WP? Dhehehehehe dakkkkk jugak kooottttt... ade yang len jugak nihhhh... hehehe
Jati said...  
saye cekgu...saye *sambil angkat tangan nak jawab soalan itiew.


Akak Lolielle? motif??? kemasukan pengemar lolipop dah nak buka ka?




p/s: halia lagi?
Nurlea Laurielle said...  
Jati - kalau tau pun, dok diam diam! Ops! Mati la takut pech. lobs! hahahaha

PS: Halia lagi? Hahaha biasalah dia... dalam usaha gigih membuat kek dinch potong2an yer. Ops!
darling8tabby said...  
wahh ni dah kira teka teki teka tekuk niii

been ages since i masuk sini la ...very der busy gittew..i'm back... *huggies*

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top