Ratu... Diva... Segalanya... Sangap!


Apakah iniew??? Movie bariew kah? New telenovela kah? Vhat vhat vhat? Tell me-oh-do tell!!! Gimik apakah? Story what? Entry apakah piuler iniew??? Haiyoh! So many questions in so erm, not so little time actually - LOL!

Tapi, apakaitan seorang ratiew, diva dan segalanya bagai dengan SANGAP!?!

..

...

....

.....

Bak kate Encik Abah - "Bile kesangapan melanda..." maka...

Kan... maka wujudlah Akak Laurielle korang iniew dalam rupaparas betuk kartun katanya. Akak sker lah!

Click image to enlarge

Kaaatenye, kan??? Ahaks! Diilhamkan oleh Encik Abah himself, behold, Akak, bagaikan kartun dalam Power Puff Girls katanya. Sker lah mata itiew terbeliak menampakkan ke-original-lan matakiew yang baby blue itiew. Sker lah!

Dan tetappp, dalam keaddan kartiuns katanya, tetap nih, nak menten 'Ratu' lah... 'Diva' lah... dan yang penting... "Akaklah segalanya" tu yang Akak tak tahan tu! Hebats Encik Abah, buat seperti yang Akak suruh! OPS! Mati la designnye datang dari Encik Abah tapi script? Matilah script sendiri! LOL!

Jadi, entry pendek iniew, selain dari nak habaq kat hampa si Encik Abah itiew sangats hebats buat mende2 iniew semua, dan selain dari nak bagitau korangs yang Akak juger biarpun dalam donia KARTIUNS, Akak tetap boleh become all and all diva, queen and what not yer, ha... Akak juger INGIN menyampaikan msg memberitahiew korangs, yang...

If yesterday was slow... even sipiuts babs can go faster...

Well... today...

Its' definitelye SANGAP day!!!

But of course, in a beautifully-done-cartoon-character sangap day... ;) Ahaks!
Thanks yer Encik Abah!!! Lepas2 nih, leh buat lagi, noh? LOL!!!

Just one quick q before I end this yet again another 'tah pa per jer laaa' entry... hiks...

"Errr... SANGAP tu ape eh!? - Ops!"


Print option:




abah said...  
LOL!!!!! Dok pompang-pompang kata sangap baaaaagai...last² boleh tanyer balik sangap tu hape??? *petirrr ko kenapa??

Sangap tu maknanya bosan...

Matila penerangan pendek. Ah sudah ramai pulak yang serbu mintak tolong suruh buat itu buat ini lepas ni.

" No akaun abah is....," gitoooooo orang lain boleh tempah kuih raya, korang boleh tempah design *LOL larikkk
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
SANGAP = bengap, blur, kempot dsb
Nurlea Laurielle said...  
Akak dah agak dah Sangap tu BOHSAN. Tapi Akak ade gak terbayang2 mai mana tah, yang SANGAP tu means HORNY!? OPS!

PS: Baguih la Abah leh buat duit tambahan... psttt! Jgn lupa, Akak yang dok kompang promo bagai, 25% nah... ;)
Nurlea Laurielle said...  
BENGAP? Hummm - I tot IDIOTICDUMBDUMB is BENGAP? Ops!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top