It's been slow... sipiuts bab bab pong laju lagi tau!


Slow Movement
Originally uploaded by Tomatoskin
Betiulst u ols! Serious sh*t no joke ok! Cikyah tak tipiu ok... (daaahhh jadi 'Cikyah' pulak dah, kan!? Muahahha nih semua gara2 'Cik Na' the Mak Hayams si author kepada blog yang bariew Akak bookmarked semals, milik Encik Abah katanya namanya diberi - nak e-mail dan YM I.D. dia dak? Hehehe sendiri pi check lah noh! Ha, Abah, gerand dak how Akak kenai2kan your blog dalam hidup blog Akak? Heheheh tapi dinch ade kaitan dengan cik adik dalam gambar berlatar belakangkan kehijauanst disebelah iniew yer... )

The sipiuts bab bab (bab bab = bab* ler. Takkan Akak nak sebiuts perkataan yang melambangan sifat Kiefancy itiew terang2ans? Akak kena cover yer... tak gitiew Viviana Lorenzo Komunichi...? Hiks!) actually, tiadalah kaitan dengan sape2, hidup2 ataupong yang dah nazak dan mematian bagaikan yang dikebumikan kat blog Anysz itiew juger (see, another fine way of me introducing a very nice blog; blog staff temp. J.Jusco yang sudi2 terjun masuk bidang penanaman kucing- kucingan memati... ko feeling kuat kan Anysz??? Ingat keje2 tanam2 kucing tu boleh diconsider charity work?!!! Addinch! But still, Akak sker dan Akak sujuds! Mati la masa u ols bawak kuciungst itiew ke tapak semaian abadinya itiew, memang statik keras dalam posisisiew terbariungst kaki straight camtu jer ke? LOL!). Sipiuts bab bab dalam gambar sunggoh jelas iniew actually, sebenarnye, menggambarkan, perjalanan waktu, jam dan minit (not to forget, saats) Akak hari iniew, Wednesday, March 05th, 2008, yang SANGATS LEMBABS! Mati la sengal!

Today was among the many2 days Akak felt like, AIYOH! Motif like slow coachnye everything!? Prolly because effect kezombianst Akak laluiew semalamst kot... I guess so la gamaknye. But still, today could have killed me dalam kechantekkan (tetap tu, nak gak chantek2 walaupun nak mampos, kan? LOL!) pada tahap yang lebih lajiust IF I haven't found those two blogs untuk Akak golek2 baring2 manja and read from post to post. I must say, ade entries depa, buatkan BBM dari luar pikir... "Ape kes la anak aku dalam bilik tu - sakit ke? Ngilai2 la kejap, then, terbahak2 kuar suara jantan la pulak - kuat tau tingtong anak aku tu!"... KAN!? Yer lah - cuba u ols pi try baca blog2 tu. Refreshingly different!

Motif Akak feels2 entry iniew adalah entry dedikasiew untuk segala rakyat species Sip Sip Babs (mati la kau Viviana Latoya Layola Lee!) dan juger bagi mengintroduksikan dua blog milik Encik Abah dan si Anysz itiew? Hurm... well, it might be so seemed to be like Akak buat entry iniew gara2 nak introkan korang my readers to go and read these two blog; BUT, the truth yang kite can't deny, is that, the real star dan object-tiewf entry iniew adalah yang hat dalam pic berlatar-belakangkan kehijauanst itiew sebenar- benarnye yer. Lets imagie- imagine... kalau diskala-besarkan the shell belakang badan sip sip babs itiew ke size yang lebih human, mrasalah boleh buat NATIONAL COSTUME, kan u ols? Hahahaha mati la aku tingtong dalam keadaan SLOW MOTION! LOL!

Ade dak website http dabeldots slash slash dabeliew dabeliew dabeliew dot sipiutsbabbab dot com? Kalau ade, Akak pengsan slow motiow dalam national costume bercengkerang sipiuts bab bab itiew, mewakili... ehem ehem (pose pose gorgeous sambil kepit2kan suara... *jeling Abah dan Mak Hayams Cik Na)
Sawubona salutations to all - from the great kingdom where I'm surrounded by many Isithando samies and Umyeni wamies, ladies and gentlemen, Umamas and Ubabas, I am, Leylanie Lea Pinky, Queen Mambooza, the grand mistress, dutches, and imperial b*tch of President Akiba Aqeeyayariba, bringing you - ZULU! Ngiyabonga!!!...

(Of course, if translated directly into Inggelish, will sound somestings like zis... )

Hello as salutations to all - from the great kingdom where I'm surrounded by my many lovers and husbands... ladies and gentlemen, mothers and fathers, I am, Leylanie Lea Pinky, Queen Mambooza, the grand mistress, dutches, and imperial b*tch of President Akiba Aqeeyayariba, bringing you - ZULU! Thank you!!!...
Haaa... gerand dak introduksi Akak as Miss Zulu, with replika kulit cengkerang sipits bab bab dibelakang Akak, dan accessories berbentuk sipiuts2 segala bagai di telinga, pergelangan kaki dan tangan, serta hidung - clust kan? Aiyoh! Maybe I should stop herelah!!! Kang makin gila - iniew pung Akak rase Akak dah makin meghoyan... lalalalala!!! Tapi, sape2 yang nak consider wakil Zulu tu, kalau nak coaching for pageants, nak masuk ratu ratuan, challenging Kiah as Miss Congo dulu, ha, meh jumpe Akak. No, bukan coaching under Akak yer. Dinch! Jumpe jer Akak, sebab Akan akan ketemukan u ols dengan trainer ori occay - sipiut2 babs... boleh u ols belajar, ehhh DINCH belajar catwalk la sundel! Ko kenapa!? Catwalks are dead, sebagaimana dikebumikan oleh Anysz di kawasan pengkebumians kekucingans Jusco itiew. Its now bab*walk - mrasa! Hiks! Mati la Akak! Mrasa, mengesot2 dan dinch lari lagi dah... hehehe...


Print option:




abah said...  
HAYOOO girang! akhirnya boleh jugak you godek² and letak yur calendar look alike kat post as you wish kan???? Tahniah Tahniah!

,,,,,

MOTIF hang dok promote blog picisan aku kat blog marvelous gorgeous meletop dan disegani ramai ini?????? Hayoo pengsan! Thank you very much sangat² terkejut biler baca entri latest hang niiiii. Terharu kejab.

Ader dua soklan lagi tak terjawab ke noks? (wth noks? suddenly..??)

Hayoo mrasa menjawab :

Nak linkkan blog boleh ajeeeee saye dah lame letakkan ur link kat blog i pon (hope you dont mind la ;) )..ske ske *gedix. Jalan² pose tu mother chicken Cik Na ajar. Wakakakakaka boleh? (padahal buat sendiri) and i think you memang kenal dier :) Nanti cheq habaq kat dier ek. Banyak tu gambar dier dalam blog abah...blog dier sendiri pon banyak gambar :D

Ok gorgeous. Till the next entry... Niteee and thanx again sbb promote²!
Nurlea Laurielle said...  
tudieh! komentar terpanjaungst katanya. Mrasa - hehehehe...
Anysz said...  
owh tidak~~
sampai kena bookmark gituh kan?
sesuatuh~~ *kipas2 muke tatahan
aniwae sis,memang gojez!

aniwae thanx coz promote blog kite yerk
yerla,kite ni sape kan?

wut can i say,I kan diva~ :))

PisSss blog anysz slalu berhupdate..kena slalu usha :))
Nurlea Laurielle said...  
Anysz: sker kan... "I KAN DIVA" sker lah! :)
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
erm, *speechless jap*
Nurlea Laurielle said...  
Alah fie...speechless ley? knowing YOU, mak tau ko SKER kan idea national costume Miss Zulu with the opening speech itiew, KAN!? hahaha
abah said...  
Tu diahhhh kalau tak perasan sidebar url lady L tu memang buta matanye! Kelesss favicon baaagai dah niiii *tepuks² lagi!

Btw, check yur email gorgeous. Got something for ya ;)
Nurlea Laurielle said...  
Abah! Kan??? Maka buta la mata meker2 yang dinch nampak favicon akak itiew, kans? Hiks!

PS: TQ so much for the mail + attachment! Terhariewnye! Sker lah!!! :)
abah said...  
Glad that you love it! hik! Yur most welcome :)

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top