NOTE: Special entry... ATTENTION: Aderrr leyyy...


Birthday cake
Originally uploaded by Yehudit G
Hey peeps! With this entry bukan bermakna Akak dah baik demam and feelin' all chirpy and better nah! Hiks!

Akak 'come back' for a short while jer nih sebenarnye yer... Just to buat this SPECIAL entry to a very, VERY special someone... aaand then Akak tido balik! OPS!

So... hmmmm....

A special entry?...

For a special someone?...

For a special occasion?...

What? Who? Apakah!? Oprah is inviting me for an interview? Yeah... rite! LOL!

"A cake? And this entry is about a cake?"
Aaahhh... No, of course not, silly! It's NOT JUST about a cake ok!
It's a birthday cake! (Mati la gambar cake tak serupa macam birthday cake pun, kan!? LOL!)

Ok so clever, you get the hint2 entry nih entry special because its entry birthday seseorang (and from the guess of the small pic kat atas belah kanan entry nih, kan ade gambar cake with balloons and what not; kalau tak leh nak agak its a birthday-wishing entry, mrasalah Akak cop kat dahi hampa tu as 'slow' or 'selenge' - OPS!)

Tapi, persoalannye yang dinantikan jawapannye... Siapakah that someone? Siapakah siapakah siapakah?!

Mrasa... it's Volksie's xx (xx menandakan, kalau nak tau umur dia, hampa pakat pi tanya kat dia, toksah tanya kat Akak nah! And NO, bukan Akak tak tau yer; cuma, rahsia umur, biarpun angka digit bagai, kadang- kala, is an issue for some people i.e. Ginger yang masih dalam keadaan trauma, in denial of her real age - her? OPS!... Hiks!) birthday, today - March 25th! kW, 5thE! Hampa duaorang wakil Akak tau! Gi huggy huggykan my dearest Volksie for me... ;)


And to my dearest Volksie... you KNOW I'd write/ make this entry another one of those 3000 words-entry bagai, IF only am not this sick yer... Kalau idak, sure dah panjang berjela I buatkan ucapan birthday buat you, siap kuarkan archive history bagai friendship kite... hehehehe... so, I hope, memadailah dengan ape yang I buat nih and I hope you'll like it, and have a great day ahead (walaupun melalui sms you tadi, I get the feeling, YOU WON'T! LOL! Takper... takper... kite cube yer? Hiks!)

Muahs! Happy Birthday once again darl, and love you always-lah! :) *cough cough!!! sniff... sniff! - ok, me head back to bed... cough cough!!!*


Print option:




peminat kepada designer peribadi LKY said...  
happy belated birthday abang wazi! many happy returns! goodluck!
Nurlea Laurielle said...  
Motiewfff sampai tahukan nama sebenars katanye... Hurmmm minat sunggoh la inieyyy kaedahnye; KER, nak curik personal designer Akak and make him ur personal designer? LALALALALA hehehehe
Nurlea Laurielle said...  
Owh and motiewfff lambat wish sedangkan katenye peminat setia!? Nampak sangat niat nak gunakan designer Akak nak suruh designkan dress nak masuk Miss la itiew! Hahahahaha

PS: Jgn marah jgn kecik hati nahhh

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top