Business - owh lahai lah Business!!!


Business As Usual
Originally uploaded by Kaka & Epli
As most of you peeps dah sedie memaklumi, akak have been not just very, but EXTREMELY busy yer lately sampai honestly speaking, akak don't have much time to spend untuk diriew akak sendiri, apatah lagiew spending it kat blogging (gee, setahun dua lepas, busy kot mana pon, entry sehari 2 3 postings pastinye up, kan? Hurm... iniew busy + MALAS katanya). So anyways, Akak nan ado alasan lain except busy keje dengan business akak itiew.

Pong begitiew, sebusy mana sekalinya pong akak dengan business travel agency akak iniew, quotations after quotations, mana lagiew dengan accounts and stuffs, akak tetap ade time yer utk lancarkan business baru dalam diam diam. Haaa, jgn korang tatau yer. Akak got this new business yang most of you tak akan terbayang akak buat.

Kalau the ever so popular emcee Viviana, in 2002, sewaktu bertanding di Miss World 2002, ada berkata hasratnya utk membuka KILANG SABUN (mati la mak!), ha, bagi akak piuler, dengan berkat semangat jitiew, akak feeling² nak bersecond business, sudahpun berjaya... apakah business itiew?

Click here click here click here to find out business apakah!!!

And dengan itiew, behold, business terbaru akak...

Matikah mak? Addinch! Semati mati akak, mati lagi Mak Hayiems Hayzie itiew! Mampos la ko womans, yang telah mengforwardkan pixie iniew! Mana ko dapat tatau gambaq nih sundiels? Ko snap snap gigih dalam galley ke? Flight mana? MH skarunks serves this biscuit ke for long haul midnight/ in btween service snack? Hahahaha!!! Anyways thanks la noh sebab gigih hantaq pix nih sebagai memberi cetus idea utk akak buat entry! Sayang ko! Dan sayang laki ko juger yer, Papa Scarrr! Grrr!!!


Print option:




Min said...  
jual biskut? ekekekekeke

kerlasss hang! wahaha

next gather, sila bwk sekotak utk kami merasa. hiks!
~ hazie ~ said...  
hehehe.. i lap u tiewwww..

ekcheli daddy kiew yg slaliew membeliey bisekut iniey.. pebret katanya =D
Nurlea Laurielle said...  
Min: Mati la kehadiran comment miew buatkan aku teringat, PIC korang aku tak email lagi! HAHAHAHA Mati la mak!
Nurlea Laurielle said...  
hayzie: Yes yes - i lap your daddy tiew... OPS! Mati la mak!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top