Ada apa dalam laci?


Pull on Me
Originally uploaded by alterednate
Yer yer akak tahu akak 'terlewat'. Sorry la, kan akak dah cakap akak gonna be REALLY REALLY busy. So understood lah kan the ke"diam"an yang sedang dilalui blog iniew... hiks! But hey, my kebusyan dosi habis, dan akak bebas (sambil nyanyik2 lagu "Bebas... tingkah lakiew miew, perhatikan lah bebas... lalalala"...)

Anyways, yes yes - Akak missed you peeps; and of course my blog and blogging. Sangat2 yer, bukan memain nah! Seriously, I've got like tons and tons of tales to tell tapi bergantung kepada masa dan asalkan my mood MALAS tak menjelma la kan. For now, mood akan tengah melodak- lodak la kaedahnye, tu yang kui 3.10 pagi nih akak tetiber terbeliak bijik mato and sebok berblogging menatang hal LACI nih! Haiyoh!!!

So anyways, apakah yer? Whats with this issue about LACI nih!? Satu laci kat Sheraton Langkawi Beach Resort, satu lagi kat The Westin Langkawi katanya... haiyoh, need me to remind you peeps again, ini entry, nan ado yer kaitan mengenai sabotajing ya (matiu la ejaan betoi ke idak...) mana2 pihak or mana2 hotel yer. Akak anggap iniew as joke jokes nah - tak yah nak saman2 akak dah bawak akak masuk lokap (OPS! Sambil jeling mereke2 yang TAHU citer LOKAP yer - OPS!)

So anyways, what's the fidderence, eh, difference between Laci di Sheraton Langkawi dengan Laci di The Westin Langkawiew??? Hurmmm... (pose pose garu2 dagu pingpong meks, ops! Matilakau Isis!)

Mrasalah jawapannye lepas this jump! Click click click!

Please click "... Read more on this entry!" to have the answer to the question and read it more in English :)

OK OK! So I know I've delayed this ANSWER to the DRAWER question - yes yes. I know... I was busy; and I'm sure you guys are well aware, right? But now, I'm free... (but I don't think for long; and I sense my LAZY mood is coming sooonnn but I guess for now, you guys are in luck since am in my CHIRPY and HYPER mood right after the busy mode! Hiks!)

So I bet you guys wanted to know (hope you guys still do want to know) the difference between the drawer inside the guestroom at Sheraton Langkawi and The Westin Langkawi... right? So here it is...

Iniew lah diew... japawannyiew... ialahs...

Di laci bilik tetamu hotel The Westin Langkawi, ade inieh... (In The Westin Langkawi's guestroom drawer, there's this...)

Le Drawer...Vehold - Ze Vestiewn Lengkewiew...

Kan??? Set mahal katanye...

So whatever whatabout in Sheraton Langkawi? What's in it? Apakah? Adakah? VAT!?!?!?!

The Drawer...
Le Drawer Le Sheghetonn...

The Drawer - opened up a bit...
Le Drawer Le Sheghetonn... Open Sesame...

Ahhh so it seems like... VAT? (What?) CONDOM!? See for yourself! REALLY! I was surprised myself OK!!!
Le Konzom? Haiyoh!?

Is it? Really? Hey? Betul ke? Macam yer jer? AIYOH! So sesuatuh! So very der! Lets take another look... mrasa CLICK! CLICK PLEASE, CLICK!!!
Le Surpghise, noh?

Ahah! Mati lah!!! Condom yer? LOL!

Now dosi know the difference? Know already? Cool huh? OPS! So, happy now? Got your answer already, kan? Mati lah... sambil nyanyi2 lagu... "Le.. Pua... So... Le pua so... how I looove le pua so... I cut zem off, chop chop chop!" - RUN!!!


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
heh heh heh le pua zooo katenye! LOL citer beauty n the beast is it? :P

ke ape?

hik hik... die la LOKAP..

DIE ALSO WONG LOW CUT!! hikss *figure that out nah!
CLEO said...  
soalan saya: adakah anda mengambil condom tersebut untuk berkuda2? lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lee Novotny said...  
Hmm canggih nih..cikdom berperisa ubat nyamuk...belum pernah dibuat orang..ada saiz XXL tak?? **oops!!!
CapTaiN HooKeD said...  
wakakakakakak mek nangius bila melihat cikdom jenama RIDSECT matila cikdom mampu menghalau nyamuk!!!!
Isis Natasha said...  
"So anyways, what's the fidderence, eh, difference between Laci di Sheraton Langkawi dengan Laci di The Westin Langkawiew??? Hurmmm... (pose pose garu2 dagu pingpong meks, ops! Matilakau Isis!)"

meks rasa macam ada kesilapan kat situ kerna kalau meks tgk kat chermin skunk, meks addinch tergolong dalam golongan KBM - "Kumpulan Buat Muka" kerna dagu meks tak macam gambar gambar di link bawah inniew yer!

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y176/isisnatasha/l_ee0f55b50a2de99a1a5345b6019b0b2c.jpg[/IMG] [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y176/isisnatasha/841779449_l.jpg[/IMG]

and bandingkan dengan dagu meks yang sebra serbi original. dan peringatan, BOTOX HARAM DI SISI ISLAM!!

*mengengsot jejauh dan cepat cepat
Nurlea Laurielle said...  
5thE: WONG LOW CUT apa kesahnye piuler? *garu2 kepala...
Nurlea Laurielle said...  
cleo: SIAL! Tersedak2 aku! Berkuda2 ley? Ko pikir silat kuda2?! Ops!
Nurlea Laurielle said...  
leeuk: AIYOH! xxl? U ols punye lagi besar dari Ginger's kah? Mati lah 6.8 noh?
Nurlea Laurielle said...  
capt. hooksie: HAHAHA mati la apompe NYAMUK eh? Lalalala!
Nurlea Laurielle said...  
Isis: "...dan peringatan, BOTOX HARAM DI SISI ISLAM!!!" <- Akak terus terdiam. Kesian Ifa Radziah. Mujur la akak collagen sajork dan bukan the permanent botox... LALALA!
CapTaiN HooKeD said...  
Nurlea Laurielle said...

leeuk: AIYOH! xxl? U ols punye lagi besar dari Ginger's kah? Mati lah 6.8 noh?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Haiyoo Lee, mak dinch hoi nalla uol lagi gergantuan dari ginger selama inniew!! matila pas nih mak hariews buat entry : NALLA SIAPA paling PANJANG dan GERGANUTAN!!!!
Nurlea Laurielle said...  
Cappy Hooky... Mrasalah kembalikan MISS POLL noh? Mana satu pilihan kalbiew? Nalla reckkek 6.8, or xxxL 6.81? OPS! Mati la beza 0.01 noh? Hahaha...

PS: LeeUK, nonoqs, mek dinch bols tgk muka u ols la. NO, bukan taste la pepets! Tapi ur face reminds me so much of my Abang N hat dok London tu. Isk isk isk... mati la VIVID imagination!
AdikJati said...  
ala menyesal waktu jumpa mak lee kat china town tak snappy2, boleh juga share with lea. i didn't know yang u ols tasty kat abang N, pengamal incest kah? oppsss.....selak batik sambil lari kulum lolipop.
~ hazie~ said...  
so.. hebat ke cikdom jenama ridsect perisa nyamuk itiewww?? hahaha!! ni i ols nk tanya soalan yg lari topik.. kwn i ols ni jantan, nk dragun utk company dinner ke hape ntah.. tp susuknye amat la byk, ala2 spesies u ols jgk leee..!! kekeke.. so dia suruh tanya bagaimanakah u ols menghilangkan susuk2 u ols itiew sehingga nmpk begitiew flawless sekals mekap u ols.. sekian, terima kasih.
Nurlea Laurielle said...  
Hazie... suker kan tanya soklan2 yang lariew topiewk. Orang cakap pasal cikndom berperisa ridset kegilaan gayboys gayboys ala ala nyamiuks, ko sebok kan tanya pasal cemana mak hilangkan bauk. Senang jer noq - suruh kawan u ols tu siramkan bauk dan dagu janggut dia bagai dengan racun rumpai; mrasalah in due time luruh habis segala bagai susuk2 degil itiew. RACUN RUMPAI VOGUE - Lupakan Yang Tak Class... MATI LA MAK MEGHOYAN!!! Hahahahaha!!!

PS: Rahsia akak, SHAVE jer lah - apo lagiewks... hiks!
~hazie~ said...  
udah di shave.. tp susuk2nya masih visible to the naked eyes. maklum ler jantannn.. x pernah telan marvelon, so kulit tiew ala2 kertas pasir gitiewww!! ;)
Lee Novotny said...  
Aikkk teringat muka Abang N uols kah?? sama kah muka mak dgn dia?? **matilaa separated at birth!!! Adakah..orang yangs ama..adakah kita ni sebenarnya sistah in real life?? **owhhh matilaa drama swasta!

p/s apa pulok mak yang nak guna pakai cikdom tuh..mak nak bagi kat orang kat sini lah..**oops!
Nurlea Laurielle said...  
Hazie: Mak hayams, ko caruts jer mamat tu - SUDAH LAH NYEH, KO GI BELI BAJU T MNG; SELAYAKNYE DENGAN MUKA KAU, "MAK NYA GAGAL"! Hahahahaha!
Nurlea Laurielle said...  
LeeUK: Ko tu buang tebiat ka winter now Spllling time there berbaju-top-less sebagai avatar? KO SKER kan!? Vaviks! Sker buat mak ingatkan... ARHHHH!!! Tidak!!!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top