Let us SING! Come, come...

Here's something for us to sing and have some fun (Gosh! I needed this! LOL!). DISCLAIMER: Purpose of this entry and its' content is by far NOT to make fun out of the traditional X'mas carols or to joke around the festive X'mas celebration; mind you. It is only an entry to erm, hum... owh f*ck it lets just laugh along as you sing! Kapish!? - Tudiah! Motif disclaimer berunsurkan kesentapan? Hahahaha...

Earlier on just now, mek dah sebarkan the "Jinbogels" and "Merry Clitmas" song, kan? Hiks!
Jinbogel!
Jinbogel!
Jinbogel all the way.
Owh what fun it is to see,
all the jinjinbogel - HEYH!

and also

We wish you a merry clitmas.
We wish you a merry clitmas.
We wish you a merry clitmas.
And a happy new clits!
Kan? Hehehe... Of course, both lyrics telah disumbangsihkan oleh 5thE and LeeUK respectively, but of course, I GET to take the credits sebab, they just buat the song incomplete. Akakkk juger yang have to COMPLETEkan, tak gitttu 5thE and LeeUK? Hahaha...

So now, mrasalah there's more katanya... But before that, mrasa mek share my conversation regarding this X'mas song issue with Gingerbreadnyah - ops! I meant Ginger, through SMS...

From me to Ginger



From Ginger to me



Wait wait! There's more!

And here's the sambiungans... mrasa!

From me to Ginger



From Ginger to me



From me to Ginger



From Ginger to me



From me to Ginger



From Ginger to me



Clust kan kami habiskan credit masing² dengan sms tidak perlu tidak penting tapi very best nih, kan? Hiks! Mrasalah she also (SHE katanya yer? She la SANGAT!) tak completekan lagu laguans itiew. Hanya skadar pemberiantahuan regarding the song's titles sajork. Mrasalah akakkk juger yang have to, AGAIN, completekan tugasan iniew dengan memberikan lirik² menyentuh hati lagiew. Isk isk isk... credits to me laaagi katanya... LALALA!

Tapi memandangkan mek dinch hui la sangat lagu "Sailor Nights" and also the "12 Fucks of Xmas" itiew, so I decided to come up with THIS song - please recall lagu "I Will Follow Him" itiew yer - (mati kah mek dengan si dia? LANTAK lah! Jgn sampai aku tolak dia sampai p*ki dia ke bucu meja yer! Dah lama mek pendam nih since 8-12-2007 lagi! Whatever happens, happening lah! *Motif? Tetiber? Hiks!)
Owhhhh Sheepuks owh Sheepuks,
Owh why are you so smelly, so smelly, so smelly...
Sheepuks oh Sheepuks...
Sheepuks why are u sooo smelly? (Ooooooooooohhh)
There isn't a pukspuks too deep (too deep),
No other pukspuks can compare, compare to your smelly pukspuks!!!!!!!!
So smelly the melly that it makes u gila like lahanaaaaaaaatsssss...
And only knows how to LIBAS KAIN DRESS kau tu!!!
*The room is suddenly menjadi silensio, diam, semuanye stunned - motif lagu nih? And lepas tu, after a long period of silensio, THEN barrru kedengaran orang tepok² sorak²!!! Hakakakaka... matikah mek? Mampos! Biarkan! Lantak! Ops! (Motif mek EMO!? Saje, nak divert alih perhatian korang pasal issue mek tatau lagu "Sailor Nights" and also the "12 Fucks of Xmas" itiew - mati la BIMBO yer? Hahaha!)

Owh and PS: Ginger! Santa a.k.a. SANTY kite dah sememangnya a slut pun! BUT, heshe (heshe la piuler - mati la confused) shall not be screaming on top of hisher (hisher? Hurmmm...)'s lung saying a plain ol' "HO HO HO" yer - no no missy, na ah. Not THIS Santy, nah ah... For this Santy of ours shall be screaming (mind you, suara dia KEPIT yer - dinch KASAR ok!) "Mary Clitsmas!!! WHORE WHORE WHORE!" Mati la mak! On your mark, get set - RUNNN!!!


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
on the 1st day of clitsmas my true love gave to me... ONE TICKLING RINGGG!!!

on the 2nd day of clitsmas my true love gave to me .. TWO FURRY HANDCUFFS!!

on the third day of clitmas my true love gave to me threeee orgasmsss

Three orgasmaaa Two furry Handcuffs and one tickling ringg.. la la lala

matilaaaa
G for Goddess... said...  
Oooo... yg ko panggil mek Gingerbreadnyah tu ko tulis.

Hat mek panggil ko RUDOLPH THE RAINDEER tu ko tak tulis plak kan?

malu lah tiewwww...
Nurlea Laurielle said...  
HEY! Itu perhubungan sms kau ngan sapa? Dengan mak, mana ada ko sebut? Tu la. orang call u TUA, u marah! Ops! I mean, DENY! ha, tgk, kan betul. Shitshat smsnya dengan si Fifi and Hooksie disalahkan dengan shitshatnye dengan mak - keji la kau!
CapTaiN HooKeD said...  
Nurlea Laurielle said...

HEY! Itu perhubungan sms kau ngan sapa? Dengan mak, mana ada ko sebut? Tu la. orang call u TUA, u marah! Ops! I mean, DENY! ha, tgk, kan betul. Shitshat smsnya dengan si Fifi and Hooksie disalahkan dengan shitshatnye dengan mak - keji la kau!<<< EH EH NAMA AKU JUGAK YG TIMBUL DI SINI< matila skrg aku gila glamer>

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top