Candid photos...

Let truth be told, I would have to say that most of the times I just hate my candid photos; samada it will make me look ugly, or retarded, or if I'm lucky, I get to be both - ugly, and retarded!

But not this time!!! Hiks! I apparently loike these candid photos! Hiks! Mek sker lah! Thanks Y Darklighter for these candid photos taken from your hp (mak terase jer nak caruts pasal quality gambo, tapi, kang kata mak tak sadar diri dan tak dikenangkan untung piuler, kan? Hiks! So this time around, mek abaikan dulu... hiks!).

Nih bila masa Ginger masuk bilik mak kat hotel itiew the next morning dan mengacau mak tgh tido tertiarap bagai tu pun mak tatau? 5thE, Volksie - you two happen to know about this!? Or is it just Y jer yang tahu menahu? Hurmmm... Ginger fantarts nih always tau, suke kill my joy of sleeping!!! Sial! Tapi mujur mak tak sedar! Hahahah... mati la dia surely sentap!

Ini mak tahiew biler berlaku nih; dalam bilik, lepas pageant, semua tgh melepak bagai, Y dok belakang mek - BABIKS! Sial! Tak pasal² ko feeling² amek gambar nih kan!? Teruja la tu! Ops! Hahahaha! Mak sker la pic nih! Hiks! Mati la lemak berlipat ganda! LOL!

Astarghfirullahala'zim!!! Maaakan jer keje. Nih makan fruit platter from different angle la iniew... lol! Tapi yang inieh lagi candid katanya! LOL!

Hahahaha thanks again Y for these lovely candid photos!


Print option:




darklighter said...  
I tot u nak edit lemak2 itiew.. kasi hilite rupanya.. mrasa terang lagi bersuluh.. bentat bagai dikata.. *larikkkkkkk
Nurlea Laurielle said...  
Dinch lah - buat apo nak hide bende bentat-ness mak tu. Biar mak buktikan, mak dinch pedulik. Ops! Mati la sebelum2 nih, how? Kan? Hahahha! Thanks again Y!

PS: Mak sker lah pic yang last makan buah tu; comel sangat! OPPPSSS!!!
darklighter said...  
Kann.. mcm budak pompuan.. tetiba.. kembali muda beberapa saat.. bley.. hik
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
Awwwwwww.... hik hik... mak tatau apa2 tauuuu... sebab masa Y amek pic yg 1st tu, kami dosi outta of the hotel dan agaknye tgh kelam kelibuts di rum rums pengantins
CapTaiN HooKeD said...  
Tengok Ginger tuh, tetap sinaran/pancaran cahaya keluar di kepala dia... ittiew menandakan dia memang GODDESS by nature!!!
[Y] said...  
Capt Hooked:Ginger ada jerit tghri tu.."Let there be light!" "Burn Witch (or is it BITCH) Burnn!"

Skang baru aku tau light tu dtg dr mana.. hahahah

Owh btw.. Sore LEA baru bangun tido very the menakutkan..*lol..larikk
Nurlea Laurielle said...  
Seeyal! Motif mak dicaruti bertubi!? But thats ok. Perut mak kenyang. So mak happy. Mek dinch upset. Caruti la lagiks. Hiks!

Y, ko jaga ko Y! Sial! hahahaha

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top