Aiyoh! Catwoman hates me for sure! Forgive me!

Nih gapo ke-hal nye pulok dah pepagi dah meghoyan bagai? Ha... macam mana mek tak meghoyan! I have this strong feeling anak cucu cicit kaum kerabats diraja bagai makhluk sekelian alam penciptanya jalanan supermodel iaitiew CATWALK - ha, geng2 kucing2 nih, mek have this strong VERY strong feelings depa semua bencikan mek. Napa tatau? Pasal yang bermanja2 dengan kucing, belai2 kucing bagai, is me tau. Bukan Rania Escorva - boh penendang penyepak peneghajang pi habis melanting melambung kucing2nya... Mati la kenapa Akak yang kena durjanaan nih!!!

Durjanaan apakah u ols ask? Ok. First and foremost before Akak lupa, kita buat semakkan selakkan pages of history katanya... masihkah anda ingats June 1st, 2006? Yes yes, that was after I humiliated but enjoyed myself at IQP2006, and way before I won the MW crown. It was the day of all dates since calender-printing was invented katanya... (DAN yang pastinya, it was the year when I ols still muda setahun dari Ginger dan Rania Escova yang masih dalam keadaan denial yer, maafkan adik! OPS! Mati la tetap ungkit isu UMUR! Lalalala...) Anyhow... Ghemember zis? (mati lah tetiber ade slang French nih! LOL!)
Thursday...

June 01, 2006...

Accident!!!
Haiyoh! Tidak hingatkah?!! Yang Akak ala ala like accident tak accident berape ratus KM/j langgar kucing sampai kemek pecah roboh bagai (Aiyoh! Kuat nih exergerating katanya... LOL! It was kucing not badan sumbu lah! OPS!). Annnyhow, (kalau masih tak ingat2 lagi, tak gheti2 nak pi click baca entry hat atas tu dulu!? Haiyoh!) Nevermind, the link atas tu later2 u ols can read nah. I tell u ringkasan from the entry tu; I ols dengan C.A. baru otw balik ke A/S. Actually dah sampai like 2 3 hundred meters away jer dari persempangan nak kuar from highway melalui tol PLUS Aloq Staq utagha when suddenly, e eh? Nih macam mek nak ulang citer balik pasal kesah 2006!!?!?!? Choooiisst! Dinch! Ok, fast forward, cut things short segala bagai - mek langgar kucing and lepas2 hari tu mek dah rase sesuatuh tapi malas nak kecoh2 kang nanti kata pulak over la langgar kucing terus superstitious segala bagai, kan? Hiks! Tapi the feelings2 itiew Akak simpan2 sajork dan mintak simpang jer la...

Well... the 'jauhkan simpang' itiew was only up till awal pagi tadi! Yes, mrasa! I've managed to avoid dari ditimpa sialans dari kaum sanak sedara Cat Woman katanya (mati la all through their generations! Mek takuts!) selama 2 tahun yer! 2 tahun ok! Tup tup pagi tadi...

No lah! Bukan lah mek langgar kucing maknenek bagainye lagi kali nih, hish! Of course not sampai melanggar lenyek sampai mati! Mek gherti bawak keta lagi lah!... Hehehe...

TAPI...

Ahhh sebelum mek get into the detail and highlight of the post, mrasa lah citernye bermula (mati la baru nak mula citer- hiks!). Ok, citernye pagi tadi, nih ha, awal pagi tadi nih 11 June nih, as in today la, Akak was at the office. I was since petang semalam sampai la dalam kul 2 3 nak dekat 4 pagi tadi. Lepak ngan Rania pun idak, dengan si Jeebsion csi_X pun idak, ngan sapa2 pun la idak semalam, not like the night before kami lepak sampai 3 4 pagi, sebab last night mek ado hal. Anyways, that's beside the point la kan. Ok, mari Akak citerkan bagimanerkah kaedah kisahnye di awal pagiew tadi tu yer... ala ala concept "Seconds Before Disaster..."
  • 3.45am: Pup pap pup pap dah habis keje, Akak feels2 mau kepulangan ke rumah la kan. So melangkah la kuar dari office tu, lenggang2 mak limah nih, sukanya owh gumbiiirrra katanya yer! LOL!

  • 3.48am: Akak dah kunci pintu segala bagai pejabat Akak itiew...

  • 3.50am: Dosi dalam keter, belom start engine, tgh lightkan rokok Akak...

  • 3.51am: Start engine kerets. Normally lepas start engine kerets, Akak punye next SOP would be blastkan cd player Akak itiew katanya. Tapi tah ler, pagi tadi kot sebab sakit pala kot, and feeling2 ala ala harmoninye pagi hari nan idah before Subuh katanye, so, Akak just very mildkan volumn lalakkan si Siti Rihanna Payung (Umbrella katenye, kan? Rihanna feeling nak jadi Siti Payungkah? OPS! Mati la mek menyimpang lagi)

  • 3.52am: Akak gerak2kan kete Akak (tudiah! "GERAKKAN" yer bukan "PANDU" yer, korang mampu?! Muahaha!) itiew slow and steady, dan as Akak belokkan kete Akak itiew masuk ke main road Jalan Sultanah katanye, tetiber, dalam kesunyian pagi (lagu Rihanna Akak tu didn't play any role pun - sebab mild sangat katanya yer... hiks!) tetiber Akak dgr bunyi2an ok! No, not scarry marry sounds of "I Still Still Do Still Know What You Didn't Know" kindda thingy ok! Ini bunyian yang jauh lebih mengusik hati, jiwa dan sampai jatuh kelubuk rahim Akak ok! Eh? Korang tak caye Akak ade rahim? Akak ade la rahim, with a capital R. Dia ade kat umah. Ops! Lari point lagi! Anyways, bunyian apakah? Bunyian yang Akak paling GHISAUUU kalau menjadi kenyataan - HAVE I LANGGAR LENYEK GILING2 LUMAT2KAN anak kucing yang selalu berkeliaran kat bawah kete and office and sekeliling area office mek itiew!?!?!?!? Aiyoh! Tolong lah jgn let it be. Tapi dari bunyi mengusik kalbu itiew, it sounded persis bunyi dalam keperitan, kedukaan, kesakitan, ketakutan - HAIYOH! Last 2 years aku bawak laju pun kena. Nih aku bawak setidak2 slow alam you will not believe it its LKY driving pun also KENA KA!? Apakah dosakiew!?!?!?!?!?!?!

  • 3.53am: Sejurus selepas impak katanya - Akak terus HAZARD lights dan terus break mengejiuts and berhenti di bahiew jalan katanya. Kuar2 kete, Ops, before kuar kete, OFF dulu engine ok. Sebab Akak dah confirm pasti soundnya ANAK KUCING dalam keta Akak and its definitely not coming from inside the car - but inside the bawah-bawahan kete! Akak checked tayars kanan depan belakang bagai - nan ado. Akak check tayar kiri depan belakang, also nan ado. Bunyian keperitan itiew makin kuat yer, seolah2 kalau ditranslatekan menggunakan Google Translator itiew, ia akan diterjemahkan sebagai...
    GET ME OUT OF HERE you freakin' bapok! It's painful enuff being inside here, and kau masih tercengang2 mencari my location! I'm right here, bladifiulllllssst!!!!

    Or... it could really have said this...

    Please, LKY. Tolong - get me out of this misery. Sakitnya bukan kepalang. Painful sangat, please, LKY, get me out...
    Giiiiituuu! Sopan tak hengats nih, and somemore skeaping English, kucing kau mampu!? OPS! Anyways... seterusnya...

  • 3.54am - 4.10am: Tempoh period Akak dah cuak, sebab I can't seem to find the kitty, and plus, I can't get si Jeebsion on the phone! Tido mampos kot jantan tu. Ghumah dia dekat jer, if only!!! Aiyoh! Whatever should I do!?!?! *Terus mencuba dialing Hp si Jeebsion itiew, over and over and over again...* During that critical, more or less 15 minutes itiew, dengan kete, lorry, van, motor, harammm satu pun NAN ADO lalu kat main road tu - like, HELLO!? Alor Star couldn't be THAT bad la! Or, could it? Hurm... And somemore dengan si Jeebsion nih pundek tak pick2 up my call (mai time hari dia nak jaga sampai ke 8 pagi dengan Rania kat Salam Restaurant tu, boleh pulak!? Ops! Mati la tonasi SENTAP katanya... hahaha!), AND what's worse u ols... tau dak, bunyi keperitan itiew makin lama makin slow, makin malap bagaikan kete minyak nak habis... bagaikan batteri nak kong dah... bagaikan... erm, aiyoh, DI UJUNG NYAWA DAH TU BUNYIKNYA! I'm so like, PLEASE PLEASE PLEASE! Don't die! Please, you're too young to die! What will happen to your family, think about your friends, and all, your future - if you die, it will be all gone, semuanya pasti masuk sekali kebawah. And plus, where should I gali gali and tanam yiew? And somemore, what should I wear!?! I've never been to a Pet Cemetery before, how the hell should I know what to wear and what not!!? Aiyoh! LKY! Pondan L! Get a grip! Control yourself! *Dalam situasi iniew, no Gingerska - so I tampar sendiri... dabush! Ouch!!!* Ok. Dah calm, am ok. Now, eh, THEN what happened???

  • 4.15am: Setelah lebih kurang more than, well, more than 15 minutes tapi mek rase belum lepas 20 minutes kot sejak kejadian berlakiew. Even if lebih dari 20 minutes, I'm sure it's not 25 minutes too late bagai, kan? OPS! Bagaimanakah kitty2 itiew? Makin WEAK and SEDEY jer suaranye macam berkata2 kat I ols like this...

    If tak clear, this is roughly what she said...
    "This is the end... I feel it... We are doomed... I feel the icy breath of death upon my neck... LKY, take me to the engine... I wish to say goodbye... goodbye...bla bla bla...
    Tetiber, LKY terbeliak bijik mato - gasssping for air katanye, why why why?!!! Haaaahhh!!! THE ENGINE!?!?!?!?!!?!?!?!?!? Tudiah Akak terus like macam, sh*tf*cksh*tf*ck! What were u thinking just now LKY!?! All these while Akak dok sebok cari kat tayar kot2 aku dah hiris giling2 lenyekkan tulang mudahpatahnye itiew dan spoil segala bagai bulu-buluannye (for goodness sake its a normal cat, not some persian cat named Dicky - OPS! Sorry Jeebsion!)

  • 4.16am: I have no problems what so bloody ever with anak2 kucing, biarpun hat baru2 lahir and still kecik cinonet bagai tu. I've got cats of my own too, so motif I ols nak takut? TAPI KALI NIH LAIN U OLS! Akak takut sangats nak bukak engine kete mek tu. Sebab if you guys dengar bunyi raungannye, aiyoh, sentiplah menitis air mata jatuh kebumi ok! Sebab sounded very parah. Tapi, kalau parah, mai kot mana dia leh keghabat naik ke bahagian engine? It must be there lah anyhow, sebab I've search bawah kete depan belakang kiri kanan tertonggeng tonggek melutut atas jalan suluh lampu from my hp, NAN ADO. So setelah bengap-ly searching tempat yang sama, Akak seriously lupa the possibilities it could be dalam engine. Tapi macam like, Akak ketuk2 kete pun, sound merengek dia dah slow motion dah. Owh no, please don't die!

  • 4.20am: Dengan ketidakmahuan Akak to have a dead kitty body dalam my car, Akak gagah beraniewkan diri bukak juger engine hud kete Akak itiew. Yer lah, Akak takut dia tetiber jadi like one of those cats, kitties dalam citer Stephan King's Pet Sematary (I- 1989 and II- 1992). Haiyoh serems sundels. Dah ler pukul 4 pagi bagai nih. Tapi pikir2 balik, mujur kat main road - kalau idak, buatnye jalan ceruk2 mane ke, buatnye kat HIGHWAY KE!? Haiyoh - never la! Ok, so. Akak bersedia ngan tissue yang banyak kat atas jalan, just in case got blood ke ape ke kan, nak kena lap kete Akak itew (mati la cam sial perangai kan, nak dilapnye kete dan bukan dinengok2kan kitty itiew, kan? Ha, at least I ols tak ler macam Rania dan C.A. also I ols baru teringat. Meke berdua sesuai bawak wakta mak dan pak tiri bawang putiewh. Ops!) So, hud kete dibuke, engine terpelahang, maka tersergam lah si kitty bangang tu (motif mek sentap? Hehehe) menggeletar2, mata berair (panaih kot, ke dosi nangis sebab takiuts? Tah la!) Whatever lah! Janji yang pentiungs kitty itiew al kesahnye masih bernyawa ok walaupun ala ala very der menggeletar (mek suspeksion, mesti kerana dia terkena pa per komponen dalam engine tu, sebab tu jadi serupa Miss OKU dah! OPS! Lalalala... Sapa Miss OKU? Ade ley...)

  • 4.23am: Akak berjaye yer mengangkats anak kucing yang mek suspek very der baru beberapa bulan tapi perangai buaih nak mampoih! Patut lah ppl like C.A., Rania, Mamizackzali, semuanya bengis bengis belaka, kan? Hehehe... So mek gunakan tissue2 Tesco (motif nak habaq beli Tissue kat Tesco baru berbukaan di A/S? Muahahah!) itiew dan as I was holding it, Akak tak sedar yang Akak membebel kat kuciungst itiew potpetpotpet like kete and engine bukan tempat mainan lah... buat ape dok berjaga lagi time2 pagi buta nih... merepits kah? Serious time tu kalau orang cakap I ols gila pun boleh diterima sebab I ols cakap dengan kitty tu seolah2 I ols tgh sembang sesama menusia. Tapi it's true what, binats can faham what we say, I think. Cuma when I asked the kitty to COME OUT FROM THE WAY YOU WENT INTO THE BLOODY CAR dia tak paham sikit la kot, kan? Sedangkan NAIK LARI PANJAT CAKAQ POKOK nih hebats nih, pehtu nak turun, nahai punya terketaq2 taktau ujung pangkal dah. Inikan pulak dia masuk segala celah2 kompartment itiew, kompartment iniew, section itiew, sections ini (mampos aku si Zul akan gelakkan mek sebab mek tatau part2 serta komponen2 engine! Hanya mek tau - KIPAS AIR COND dan juger BATTERI! Hiks!)

So whatever happened to the kitty? Mek tinggalkan kat tempat yang selamat, kasi dia berpijak pada bumi, tanah tempat mak dia tinggai pi mana tatau, tau tau terjenguk2 from afar katanya mek sebok nak kuarkan anaknye dari kete mek. Mek siap panggei dia tau... "Hey betina! Hang mai sat tgk anak hang nih! Macam kesial kan perangais kau biarkan anak melewaq bagai rempits, jesnitas (ingat lagi dak? Jesnita is rempits for girls! LOL!)? Tak sayang anak ka!?" Mek jerit kat mak kucing tu. Tau mak tu buat ape? Nyeh, dia catwalk pi ke tempat lain. Mek rasa dia tu very der jenis kawen paksa kot. OPS! Dah dah mek dah melaluts...

So anyhow - lepas mek dah letakkan kuciungst kitty itiew di tempat where my tayar kete won't tetiber pi langgar lenyek dia pulak kan (Kan u ols? Dah kuar dari engine, dengan selamat dan jayanya, akhirnya, mati dengan lenyekkan dan gilingan tayar. Itu baru namanya MISSTAKE OF THE YEAR! Hahahaha!), jadi, mek pun, mengatur langkah la kan masuk kete balik, relaxkan diriew, and said...
Semuanya dah ok dah nih...

Semuanya dah selamat... dah selesai...

Alhamdulillah - now can go back and sleep...
And so, engine started, gear tolak ke D4, mrasalah release handbreaks dan terus tekan minyak lite2 slow2 katanya sebab immediately selepas tu jalan terus jumper traffic lite X 2 kali yer. Sampai ke traffic lite kedua, lebih kurang LESS THAN 100 meter jer pun (eh yer ke? Tah la. Tapi, kire, kalau kite nih boleh lagi la kalau nak consider merangkak dari the point where Akak selamatkan kucingst kurapans itiew dan jugak saved Akak punye Kenari katanye kan including enginenye - kalau idak naya ja sure busuk sebulan kete mek, kan? Hahahah!). Ok. Eh, where was I. As yes... traffic lite pertama... and then, lajak pi traffic lite kedua...
  • 4.30am++: Akak slowed down jer, break kat traffic lite kedua itiew sebab lampunye just turned from kuniungst to merahs katanye..., sebelum proceed straight tak sampai 5 minutes je ke umah Akak itiew... TIBE2 katanya... Akak kedengarans... AGAIN!!! Kembalians katanye... like, Akak terus menjerits sundels...
    Dia bunyiiikkk lagggiiii!!!! You're not dead, MOTIF KO NAK HANTIAN HANTIAN NGAN MEK!?!?!?!?!?!?! Tudiah Pondan L Si Pelesit Pembunuh katanye dan mula naik hijau jadi Pondan L Si Penaik Angin Bagaikan Hulk? LOL! Mati la mek! Hahaha...
    Mati la mek time tu dinch takut takut dos. Mek dosi MALAS dan meluat - like, MOTIF!? Ada dua ekoq ka apa ka? Takkan HANTIAN ala ala jelmaan jadi kucing? Haaa, pun Akak lite2 tak takuts sundels sebab time tu dah dekat ngan Masjid dah (Ginger ko tau kat area mana dah nih kan? Just before the landasan kerets apiew itiew ler...)

So, Akak determined bagaikan naik hantu (mrasalah hantian pun takut tgk Akak gamaknye! OPS!) dari kesian, takut, sedih and what not, dah jadi penat, fedup dan sakit hati dah. Kucing nih ingatkan Akak punye kete nih apo, PLAYHOUSE DISNEY!? As Akak turun balik from my car, mulut dok terkumat kamit sentap dok bebel ape tah pasal kucing nih tak pandai macam owang Cina segala bagai la itu ini Akak membebel, sampai2 kat hud kete (based on experience katanye, Akak terus pi tgk2 kat sitiew terus kan. Nah!!! That's it! NAN ADO!!!

Takkan I'm hearing things kot!? Takkan I'm like 'loosing' it kot!? Akak berpaling tajamkan mata cari2 tgk2 kucing kitty hat original awai2 tadi tu tau tau terikut kete mek ke ape ke kan? Mek dinch nampak. Possible kah? Tapi ini punye bunyik2kan very der kuat sikit. Dan Akak ikiuts jer, slowly I ols ikut walaupun temanye Akak nih pekak la sikit - hahaha. Punya la dok dgq, Akak tak sedaq Akak dok tawaf seround keliling kereta Akak. Tapi still Akak tak leh nak figure out kat mana bunyian tu mai. Tiba2 bagaikan cempedak busiuks jatuh kelepup atas tanah dusun katanya kan, ha, begitu lah tetiber kitty tergolek kuar - TAU DARI MANA? Bawah bumper ade macam compartment bahagian dalam tu. And ade lekuk cemana tah la nak explain pun tak tau tapi yang pastinya memang Akak belek2 ade la ruang untuk stowaway kan... Akak pun angkats la kucing itiew, and as Akak feeling2 nak lecture kat si Kitty, Akak jenguk2 muka dia - eh, wait, this isn't that kitty yang awai2 tadi tu!? HEY!?!?! MRASALAH DUA EKOQ KATANYA DOK NAK MAMPOS DALAM KETE MEK! Keji sangats tau!

And then what happened? Ha, Akak tetiber mai period extravaganza, terus kunci kete letak jer tepi jalans itiew. Akak jalan bagaikan 'Cikgu Bedah' naik hantian dalam citer 'Adik Manja' itiew, waktu nak buat spotcheck itiew ler. Ha. Cam tu la mek jalan pkui near 4.45pg bagai, Akak dengan berpegangkan kitty yang Akak pasti now not the same one (sebab yang mula2 tu tadi mata dosi berair kaki bagai menggeletar and all). This one a bit stud stud sikit - jantan kot? Hurmmm... Ah! Tadak masa. Akak dosi upset tau. Lepas satuuu satuuu! Akak dah la tgh biul kezombian. Akak pi balik tempat Akak letak the 1st kitty tadi - tgk2 the mazer ciken (mak dia lah, Mak Hayam katanya walaupun seekor kucing betina dewasa sajork! Hiks) tgh duduk dengan the 1st kitty. Akak time tu terus jadi lebih dasyat dari si Rania, C.A. mahiewpun my Maktok yang dahuliew kalanya di kampung Titi Gajah, sangat terkenal kerna ke-strict-kannye dengan kucing sampai kucing2 jalan depan dia, either tunduk, or patah balik and u-turn lalu belakang dia hokey! Hahaha. So Akak terus champakkan sajork kitty yang Akak feels2 kitty jants itiew (sebab studly jants la Akak champakkan sajork. Kalau kitty betins puks puks, kena letak slow2. Ops!). Dan terus Akak bertalbiah khutbah pagi Rabu sampai tetiber Akak dicaruts pakcik naik motor...
Hang pasaipa dok jadi kalut lagu tu dok pi maki hamum kucing tu hang ingat depa tu paham ka hang dok meghapu apa?
MOTIF!?! Akak mencaruts kat kucing tetiber Akak dicaruti piuler oleh pakcik yang Akak feeling2 tak tentu betulnye ke idak!?!?!? But then, what if, all this, ada rahsia kejadiannye yang Akak belom 'nampak' lagi? Pakcik tadi, betul ke...

AIYOH! Akak teruslah LARI hokey, cha alif bot ok! Lari nih pi ke kete sepuas2 hati lari (ceh - bukannye jauh mana pun) and then masuk kete, lock kete, and then start engine, dah tak pedulik ka, ada dgq bunyik kucing ka, anjengs ke, gajah ka, badak ka, godjilla ka dalam perut engine kete mek tu, mek tak peduliks already! Mek nak BALIK! Haiyoh! What an experience! Tapi, persoalan yang satunya Akak pikir, bukan kejadian sekor dua kucing belang mai dok main dalam engine kete mek - its that pakcik yang timbul out of no where and carutskan mek? Hmmm - Adakah pakcik itiew jelmaat Catwoman yang bagaikan tajuk posting Akak, hates me for what I've done to those two, Studs and Puks? OPS! Mati la makkucing tu pun mek caruts - haiyoh!!!


Hampiunskan kiew Mazer Catzwomans if u ols sentap sebab I ols naik hantian ngan anak beranak kaum kerabats hang... Tapi, sapa suruh nangoi2 dua ekoq si Stud and Puks (dahhh sudah lekat nama katanya mek kasik! LOL!) tu main celah2 engine kete mek? Kejiust tau! Ops! (masih nak marah nih walaupun temanye takut kena sumpahan "The Cat's Eyes" katenye kan? LOL!)


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
i no komen ekceli. i lapau, tu aje. haha!
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
ok la.. at first i baca, i really thought it was that ringtone bunyi anak kucing, yang u ol terset di one of ur HP's.. ala2 tanpa disedari, manakala adela hamba ALLAH mane tah dok kol u ke sms u pagi2 buta dan HP u, salah satu tu mengiau ala2 anak kucing. haha.. proved me wrong, it was REAL anak kucing. Matila SIAPA SIAPA ITIEWWWWWW!!
Nurlea Laurielle said...  
Fifie... depa org2 tua2, dulu2 kala kata, toksah tamak. Tamak2 nanti rugi. LKY click OFF jer filter commentator nickname Nurlea Laurielle - maka THAT'S IT LAH KAU! Mati lah komen tak der kene mengena dengan entry.
Nurlea Laurielle said...  
PS: Mati la orang tu komen, kite pun tannak mengalah nih walaupun tuan tanah sendiri! LOL!

About what happened semalam/ pagi tadi, i am still trying to absorb dan pikir2kan sejenak sebelum buat over and done with thingy... hurmmmm... mek speku mesti ade sesuatuh makne yang cuba disampaikan dalam kontek kejadian semalam - but it was surely NOT about YOU lapar 5thE! Ops!
Jati said...  
keh keh keh...gelak dulu sambil garu kepala. Jati konpius ok, nak kata hantu, macam bukan. nak kata jelmaan kucing pun mustahil.

apa pun Lea, u should stop taking those pills lah. sebab Jati tak pasti sama ada pakcik tuh yang gila atau...wakakaka

btw, kot iye pon dah comolot bagai takkanlah asyik2 nama diew sajo uols sebut.

APAKAH?....opsss
Nurlea Laurielle said...  
Hahahah jatiew... tak baeks tau caruts i ols tgh2 biol MASIH pikirkan isiden pagiew tadiew itiew tau! hehehehehehehe! Caruts 2 x pulak tu dalam 2 kes berbeza... hahahah hampeh tau! I tot u ols suka kakaks dah kumbalians dengan penulisan gila cam ginik!?
Jati said...  
aiyoooo, Jati suka lah *sambil tersengih2 kegirangan.

sapa suruh balik pagi2 lagu tuh? aiyyoo nasib baik kucing dengan pakcik sajo kalau dibuatnya hantu siam atau perogol siam, lagu mana?

tapikan tah2 pakcik tuh adalah hantu volkswagen kuning yang org dok cerita2 tuh. uols pernah dengaq dak? tulah org tua2 cakap uols dinch mau dengaq. anak darai terburai lepas maghrib semua kena dok rumah jangan keluaq2 lagi.


p/s: akak (nih suara halus termampu jati buat nih)tulislah lagi banyak2. tapi kalau lepas nih nak buat cerita comolot pun ok jeee..opss
adriana said...  
hah tu la...
yang pasti cerita ituew sangat2 menakutkan sehingga mek yang membacanya memerang kesakitan akibat bulu roma yang mek cukur naik...
hu hu hu....
part yang lelaki tua ituew memang best sangat boleh kew jelmaan kucing yang memerang kesakitan akibat di maki hamun boleh bertukar rupa????
hu hu hu....
tpi memang betul jalan kat situ memang mengusik sikit...
agak2 kereta akak tu memang tempat branak kucing kut..
hu hu hu...
eya la akak kan ala2 CATWOMEN...
oppsss sori terlebey sudah...
pas nih kalau jd kejadian cam nih kenalah simpan cd bacaan suci al-Quran dalam kereta...
takut la kena mengusik am tuh....

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top