2-8-0-6-7-9-B-d-a-y! Eppy Besssdei Laurielle!!!

Entry copy-an version katanya from lea-laurielle.blogspot.com nih!
Happy birthday to me,

Happy birthday to me, lalalala (the lalalala part akan dinyanyikan oleh choir mana2 pertubuhan lah - come'on, lets pretend, make believe this is huge lah! Hish!)

Happy birthday to Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah Ahmed Bedewee, (note: bukan Pak Lah nah!)

Happy birthday to me!!! Yaaayyyy!!!

Giiitttuuu... katanye! Hehehe today besday Akak katanye, yang ke 29! And mek giraungst kerna mek mampu menerima kenyataan mek sudah memasukki usia 29!!! Unlike 'SOME' and 'SOME' people - tidak perlu la mek nak sebut nama dan umur memain depa tu sat umur tu sat umur nih kan - cukup la hyperlink tu, OPS! Yang penting depa happy, biarpun terpaksa hidup dalam tekanan meng-deny umur... OPS! Sorry, entry dah mula bertukar-ubah jadi bagaikan entry nak mencaruts pulak kan? Hehehehe this entry is all about moi and my b-day katanya, kan? Cepat Beyonce! Buat show "Get 'em Bodied" kaih kat birdeigugurl! Hoyeh!!! Gugurl katanya! Hahahahaha...

Mek keudara live katanya dari lokasi sambutan harijadi Laurielle yang ke 29, iaitiew, di mamak lagi, bagaikan tahun lepas! Cuma, tahun nih ala ala meriah sikit ramai piuler yang diam diam planned the celebration, namely Man, Rania, CA and a few others - siap berkek bagai nih, sker tau nak buat Akak feeling2 nak nangiust! Thanks u guys, tapi nanti mek citerkan in detail siap berphotos bagai. Sebab now, mek ade issue len nak habaq mai...

Remember 'Le countdown?' Ha, and so, maka, terjawablah sudah the countdown issue tu kan? Ha, nih mek nak habaq mai, ala ala mek sebenarnye today meng-hit two birdie with one stoney katanya. Hiks! Ok, so satu, birday, what's the second one eh? Ha, the 2nd one, mrasalah hadiah harijadi dari mek untuk diri mek buat semua - bole?

Apakah???

Mrasa... CLICK SINI PI THERE katanya... kenapasal eh? PI jer lah! Tgk blog baru - OPS! Katanya, pindah blog lagi? Tak per tak per - nanti mek komeng bab itiew. Tapi yer, yes, memang betiuls, its a new blog and mrasa no more di Blogspot iniew, and mrasalah... matila!!!

Tapi before mek end this blog entry, mek just nak share ucapan selamat hari jadiew yang tersweet-paling manis lah katanya diabad nih...

Katanya...
... Here's my wish for you: On your 35th bday, I wish for you happiness, beauty beauty beauty (3 times, coz u really need it), a long life, and most importantly, tons & tons of fatty nasi lemak to turn u into a pretty orge princess! Happy birthday gal!!!

Can you guess birthday with itiew dari siapakah? Lalalalalala...


Print option:




-cDapee- said...  
Happy Birthday Ma... Ermmm muahhh kap pp... Pa cayang Ma... opppssss.. huhuhuh
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
Happy Besday Gal :D

many happy returns nohhhh

Anyways... I STUMBLED UPON IT sudah tadi.. dosikomen some more... so that makes it komen keberapa ye? LALALA

hehehe
Jati said...  
happy b'day


bye2
cdr said...  
Mak dah awal-awal ucapkan Eppy Besdey kat blog mak www.cdreena.blogspot.com. So ni kita terlambat ke u?
jati said...  
nih, cheq kak. jati nak emo sikit, awat tak tau pi mai2 katanya ado new entry bagai tapi sedih. balik2 yang dok terpampang entry besday nih tak abis2. awat?

apakah jati di banned? butakah mata ku? akak dinch suka ke adiah besday? jati trauma besday ke? atau pc kena santau......tulung........
Eisz said...  
bday! hik

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top