Menyampahnyerrr!!!

Eee!!! Geram toknenek nyerrr Akak!!! Balik2 Australia, dahhh demam! Well, it'll be ok if its just plain demam la kan. Tapi ini, idak; mai sekali ngan mak bapak gajah-tok-mia selsema running the nose in the world to the glory of survival! Nyampah betul! (Errr... bagi sape2 yang x tahu ape itiew 'gajah-tok-mia', mrasalah purak2 sajork kepahaman nye yer... LOL!)

Seriously, like, Akak tak kisah bab bab demam panas nak kena berdemah didahi bagai and what not; but tolong lah - selsema!? Haiyoh! Obat2nya semua bikin ngantiuks ok! Sentip! And perhaps, you might ask, why Akak sentip - sedangkan, keje nan ado payahnye pogi, itu x yah buat ini tak yah buat... true, true, very true. Tapi malas lah! Yer lah, sampaikan bagasi2 yang dibawanya piulangst dari Australia haram tak bersentuh nan ado unpackingnyo lagiew, how!?

Dan kalau nan ado nya unpacking segala bagai, meaning, entry traveling ke Australia pong, nan ado la gamaknye, kan?! LOL! Tak per. Nih dalam nak baik dah nih. Demam dosi kurang, cume tinggei yang the irritatingnessly selsema running nose cair bagai itiew! Urgh!

Dannn yang most pentingness...

Kaaatenye... handphones pong hagham tak charging battery bagai lagi, bole? Dosi 2 3 hari balik sampai umah, keje makan hobat dan zzz sajork!

AKAN TETAPI, kaedahnye, blog layout/ template, ada hampa prasan dak sikit2 sana2 ada obah tukaq ber-icon, image, color lain bagai?

HA! Itu baru 5% - maklumlah, kaedahnye tengah demam. Tapi idok, GAGAH nak buat jugak coding change html css bagai! Sampai ada yang salah mak nenek bagai ok Akak kejekan coding2nye layout blog Akak nih - sampaikan Akak dah buat keputiusan untuk obah template/ layout blog iniew lagi! Yer, obah layout/ template sajork, bukannye obah blog address lagi, nah!? Hahahaha!!!

Kul 5.00pg dah haku berjaga-an dari ketidurans bertelankan obat. Pastu, dengan nengoknye bilik yang macam TONGKANG PECAH nih, Akak dahhh keruans (Volksie, pinjam sat nah perkataan... LOL! Keruans = Male version of Kerturina katanya!? LOL! Good one there!). Anyways, where was Akak? Ah yes - semak tgk bilik, tongkang pecah pong elok lagi! And also, semak tgk perangan MALAS nak even cocokkan handphone masiuks ke plug charging bagai... AND... Akak keruans yaamats memiliuh blog template yang mana satiew Akak nak obahsuaikan dan modify-bagaikan untuk kesesuaian blog Akak iniew? Hummm...

After berpinau2 mate Akak belek page tu belek page nih tgk mane template yang berkenan dihati dan mata cek nih (surfing bley - nak charge phone, malaih, HOW!?), Akak dosi buat narrowing down seleksi Akak kepada these 5 templates for Akak nye beta blog.









dan...

akhir sekaliew...


But dinch yer - entry kekeruans Akak at 5.20am iniew bukan nak buat poll and kembalikan Miss Poll skadar nak pilih template; dinch!!! Akak just nak habaq, as Akak dok menaip entry iniew, Akak dosi buat keputusan also untuk taking a bit of these and a bit of that, cedok sikit sini cedok sikit sana, from the first 4 blogs yang apparently semuanye berbackgroundkan kaler hitams... hiks! So nampaknye the template 5 itiew juger yang Akak nak memodifikasiewkan. Bagaimanakah resultnya template blog Akak nih nanti??? Nantikan sajork yer perubahan layout Akak from time to time, yes? Hahaha!

Dan okeh - mari kite tido balik. Demam maaa??? (Dan dan demam balik katenye... LOL!)

Haiii lah nasib! Balik bercutiew sajork, demam... isk! Dan se-nak-habis nye entry Akak pagi iniew, pandaiii sajork mata Akak pun naik pinau AGAIN!!! Kalau ado typo dalam enty nih, sila abaikan sajork yer. Akak rase Akak dah cannot take it anymore... So, esok2 sajork lah Akak buat coding2 nih... AND kemas2kan bilik... AND also buat entry percutian Akak ke Gold Coast... hmmm YER YER... tgk la sat sat lagi Akak gi charge handphone! LOL!

Eh but wait - did Akak said 'ESOK'? Hahahah esok lah sangats! Esok IS ALREADY now! Hahahaha!


Print option:




Miss Universe said...  
Hi..
Jangan la tension2..
jangan lupa makan ubat ya..

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top