A meme/ tagged entry from 5thE... hiks!

Dah lame la juger agaknye Akak dinch buat meme a.k.a. tagged entry nih; but thanx to 5thE Akak kembaliew dengan entry meme/ tagged entry katanye... hiks! Dan interestingnye tentang tagged/ meme entry kali iniew semuanye pasal 1, 1 and 1 only - mati la 'One Night Only', yer??? Hiks!

Kannn???


Dan bagi memenuhi kehendak every tagged/ meme entry, mrasalah, Akak nye jawapans to all the questions above, ya... :)
  • 1 minit yang lalu, ape ada buat? - smoking dalam garage sambil tenung langit berbintang 2 3 sajork... hiks!

  • 1 jam yang lalu, ape anda buat? - masak bread and butter pudding dengan Abang N sambil buat air ice lemon tea katanye... hiks!

  • 1 hari yang lalu, apa anda buat? - berado di Hollywood in Gold Coast katanya - mrasalah, Warner Brothers Gold Coast theme park adventure!

  • 1 jam lagi, apa anda akan buat? - buat taik mato; tido lah!

  • 1 hari lagi, ape anda akan buat? - as planned dalam itinerary/ program holiday trip Akak iniew... SHOPPING di area Surfers Paradise

  • 1 orang yang terakhir sms kamu? - local friend in Gold Coast!

  • 1 orang yang terakhir menelefon kamu? - missed call from a private number on my Maxis number; Volksie, kamukah? Hiks!

  • 1 mkanan yang baru dibeli? - erm... hurmmm... Raspberry Yogurt! Hiks!

  • 1 barang yang baru hilang? - hilang? Barang? Hurmmm... nan ado. But if hilang pada awalnye, later jumper balik, boleh dikire tak? Hiks!

  • 1 cerita yang baru ditonton? - 'Over Her Dead Body' dengan C.A.

  • 1 hal yang terakhir digosipkan? - dengan BBM and Kak Long about how my auntie sudah hilang deria rase gara2 sudah tidak mampu merase kerana overdose sireh!

  • 1 kata yang ingin diluahkan...? - 'WHY?'

  • 1 buku yang sudah dibaca? - magazine leh diambil kire as buku tak? Hehehehe

  • 1 penyakit yang sering datang? - migraine, always lah! Hiks!
Yes! Dalam keadaan mengantiuks, Akak berjaye juger habis menjawab all the questions!!!

Mrasa, now, Akak nak meme-kan sape pulak, eh? Y Darklighter, Redmummy, mrasa! Hiks! Dan tetiber Akak lapaq- ish!


Print option:




Redmummy said...  
1 min ku yang lalu

padanlah ku rasa terpanggil2 nak datang sini...

ha yelah nanti mak buat ye nokkkkkk


**ni apehal pakai moderation comment lak ni? ada lalats jamban kah?
Nurlea Laurielle said...  
hey kakaks red - i ols memang alwiz la pasang moderate comment function itiew; prevention is better than cure, kan? sebelum lalat2 keruans itiew melakukan gangguan bipolar, mrasalah i ols moderate duliew commentar2... ;)
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
ngengengengengengeeeeee
darklighter said...  
wakakak..aku baca2 kat atas tu..sonok pulak TAG ini..kan bagus kalau die tag kite..

Last2 dapat katanya..

A.S.A.P nohhh..hik

~Away ke McD
Nurlea Laurielle said...  
Motiewfffffff away ke McD!?

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top