Wonders of the modern science... yooo lah!

Amazing... simply amazing... yes?

Here we can see yer adik2 sekalian, bahawasanye Beaver's International (originated from Germany kalau tak silap Akak) telah menampiulskan satiew lagi teknologi dalam sektor dandanan rambiuts, kan? Katanya for 'Professional Only' yer; habis, non-professionals dinch boleh guna product iniew kers? Hurmmm...

Tapi, am here NOT to discuss about sape leh pakai or sape yang tak leh pakai product 'Intelligent Series' iniew yer, sebab, first of all, Akak sendiri couldn't be bothered sebab Akak dinch lah pakai pon product2 untuk perming segala bagai. Hello!? Motif ko nak suruh Akak genyeh tang mana, WIG AKAK!? Hahahaha...

Tetapiew, sebaliknya... Akak nak bincangkan mengenai... Akak punye amazing discovery mengenai product yang boleh tahan cikhalnye iniew...

Ha... mau tahu apakah? Mrasa... Click! Click! Click! Mano yang patiuts!

C L I C K - H E R E
Ha... kan Akak dah cakap - 'Amazing Discovery' sangats, kan? Tak ke korang rase macam nak nangiust tgk such product in existence katanya... 'Wonders of the modern SIGNS' lahhh sepatiutsnye title kepada entrykiew inie!!! Hiks!


PS: Kalau tak paham pasal entry ini, mana hujung pangkalnye, Akak suggest u ols cuba sebut bebetul... SCIENCE... and SIGNS... Kalau TETAP tak paham jugak, well, Akak tak salahkan u ols. Nak buat cemane, kan? Idoklah semua orang didunia iniew dilahirkan sempurna untuk menggunakan such product - lalalalalalala!


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
aiyoh... SCARY!
Nurlea Laurielle said...  
Scary is not the right word fie... HEBATS is the right word... hiks!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top