Tagged... - I've been...

Sudah beberapa purnama Akak dinch buat entry Meme or Tagged Tagging bagai iniew, kan? Hiks! ... Errr... Apakah itiew entry Meme/ Tagged Tagging entry u ask me? Alah u ols nih, itiew pun dinch hui ke? Hehehe always tau! Ok, so, entry tagged tagging meme bagai iniew sebenarnye... well... erm... actually kan... erm, hurmmm.... cemana eh? Nak sexplain!? Erm, hish, tetiber I've lost for words dan tak gherti nak explain. Bukan tatau, tapi Akak cam tatau nak put in words... Erm... in other words, Akak tatau jugak la kan? Heheheh tapi Akak faham konsep konteks motif entry meme/ tagged bagai iniew. Cuma definasi sajork Akak dinch hui. Heheheh!!!

Tak per tak per... that's ok that's alright... lets la u ols, purak2 paham sajork, yek? Tak yah la kita acting stewpiewd walaupun sememangnye stewpiewd... OPS!

Mrasa... Akak sebenarnye dah banyak baca entry2 bloggers lain yang ditagged dan later on men-tagging bagai kat bloggers lain. But then, its just that my name tak diincluded sebagai mangsa tagged. Hiks! So jadi la Akak rindiew juger yer akan entry Tagging bagai iniew. Dannn.. kaedahnye... Tetiber...


Akak di tagged meme bagai katanya. Giraungst lah! Namun al-akan tetapiew... sekali Akak dapat tagged by si Goddess Isis itiew, tah pa per punye Tagging Tagged Meme entry pulak dah yang Akak kena buat daaa...
INSTRUCTIONS: You guys kene menjawab soalan- soalan yang telah pun disediakan. Tetapi here's the twist; you lots have to answer the questions sambil mendengar lagu di Winamp or any music players, with list of my favorite songs in random/ shuffle mode. And to make things even interesting, the questions are to be answered based on the songs you are currently listening to - like for each new question, you gotta hit "NEXT" kat your player and see what song comes up next, and from there, you gotta answer the q and the answer gotta be berdasarkan atau berkaitan dengan that particular song. Nasib la kan... LOL!!
It took me a while to understand the concept of the whole entry. Sure, I understood ape yang disuruhnya Akak buat. Tapi what Akak kurang pahem would be, MOTIFNYA nak suruh ikut the rules and regu. walhal I could just simply make it all up and all bagai kan without having u lots knowing the truth ke ape ke la kan.

But then again, Akak pikir2kan,... "What the hell - buat sajork la kan..." katanya hatiew keciewlst kiew iniew... hiks!

Tapi Akak dinch la mau caruts Isis yang telah men-tag-kan Akak untuk buat entry iniew sepertimana Isis mencaruts Y katanya... I quote...
Mencik la kene tag tag tag inniew u'ols. Hiks! But tak per la. But I'm so so so sorry Neo aka Lulu cos meks lambat update ittiew tag entry cos biasa la meks busy sedikit u'ol.s. Dan meks lihat tag entry inniew bgitu fofular right now sampai si Y membut tag entry inniew walaupun die tak kene tag. Sedih kehidupan die tak der org nak tag die. Nampak sangat kehadiran Y di muka bumi Allah inniew hanyalah seperti melukut di tepian gantang. LOL!!! (matilah meks!! )
Isk isk isk... Isis... Isis... sunggoh biadap maka nurakalah jawabnya kehidupan mu dengan mulut puaka ko tu kan; patut la burung dok 2 saat dalam mulut ko pun leh koma dan terus mati, kan? OPS! Akak takmo caruts... takmo caruts... FOR NOW! Hahahahaha I'll save the best for last! Mati la carut juger, kan!? Hahahahaha... Jadi, skarang iniew, Akak proceed buat the Meme/ Tagged entry itiew yer - mrasa...

Tagged! - You've been...

Soalan #1 : If someone say "Is This Ok?" You say?
Song : Beautiful Liar - Beyonce & Shakira
Answer : Mati lah kalau orang tanye Akak "Is this ok u ols?" Akak would go like... either sincerely jawab ok ke tak, but most of the time, would be like "Ok jer la la la la la la la" WALAUPUN tak ok katanya, kan? Hahahah mati la Akak lah the beautipool liar, kan!? LOL! Paham dak? Harap2 paham la noh - sebab, Akak tak paham! HAHAHA!

Soalan #2 : What would best describe your best personality?
Song : Diamonds Are Forever (Mantronik Remix) - Shirley Bessy
Answer : Motif best personality Akak bagaikan Diamonds? Berkilauan senantiasa? Hahah owh itiew pastiew sudah - TQ krayolans! Hahahahaha! Forever lagi tu katanya eh? Mrasalah personality Akak yang shining mining to the glory hole of survivals ala ala FOREVER katanya kan... Dan, kalau didengarnya bebetiewlst lirik lagiew itiew, ade satu part... "TOUCH IT... STROKE IT AND UNDRESS IT..." katanya Shirley - ha, sunggoh melambangkan personality terhebats unggul Akak yer yang memang gemar to touch, stroke and undress... Eh, shouldn't it be undress, touch and stroke? Hurm.... OPS!!!

Soalan #3 : What do you like in a guy/girl?
Song : Buttons - PCD
Answer : MOTIF!?!?!?!?!?! Akak sker belly BUTTON ciktans kah? Mati la fetish PUSAT yer? Ke gemarkan butang baju lelaki or pompuans? Akak tak paham again!

Soalan #4 : How do you feel today?
Song : Rock Steady - All Saints
Answer : Aiyoh! Volksie! Lagu Rock Steady tu u ols cakap ala ala konsep pelach sangats, kan? Yang dosi ready for action bagai, kan? Haiyoh! Akak feeling2 pelach ke today!? (Today saje ke? LOL!)

Soalan #5 : What is your life purpose?
Song : Breaking Dishes - Rihanna
Answer : HAHAHAHAHA have I said enough!?!?!? Hahaha mati la ARCOPAL dan QUEEN ANNE BBM dearie! Hahahaha!

Soalan #6 : What is you motto?
Song : Born To Make You Happy - Britney Spears
Answer : Haiyoh! Born to make WHO happy lah!? Myself?! Hahahaha!

Soalan #7 : What do your friends think about you?
Song : Ku Cuba Untuk Mengerti - Siti Nurhaliza
Answer : Lalalala - to all FRIENDS... apa lagi yang korang nak cuba untuk mengerti lagi iniew???

Soalan #8 : What do you think about your parents?
Song : Be Good To Me - Ashley Tisdale
Answer : Aiyoh! Is this a statement about my parents yang dipahami as they ols are good to me, ataupiewns, ini instruksi Akak buat parents Akak untuk treat me well dan be good to Akak? Bukan always ke they've been treating me good? Depa yang patutnya nyanyi "LKY - be good to us!" hahahaha kan!?

Soalan #9 : What do you think about very often?
Song : Keliru - Misha Omar
Answer : Again - perlu kah Akak elaborate-kan this one? Confused - so me... !!! LOL!

Soalan #10 : What do you think about bestie?
Song : Caramu - Nikki
Answer : Bestie nih Boobies Akak ke? (Mati la dumb botakhead! LOL! No blondie yer - sebab no hair to begin with, not unless u guys count my wiggies la kan?! LOL!) - Anyways, ape yang Akak pahami, bestie nih... (mati la nak melalut bestie = best tie yang dijerut kat leher baju keje itiew... OPS!) Anyways, bestie in this context means best friend, kan Isis kan kan kan? Well.. as the song title by Nikki goes - Caramu... dan caranya berbeza... - nya = me la kot... eh? So, bestie ataupun no bestie, caranya, gayanya, dinch sama dengan Akak... ;)

Soalan #11 : What do you think of the person you like?
Song : Biarlah Rahsia - Siti Nurhaliza
Answer : KAN!?!?!?!?!?! Akak sker lah Winamp Akak nih; macam dia tau2 jer Akak tgh dok buat entry Meme iniew... LOL!

Soalan #12 : What's your life story?
Song : I Believe In Love - Tata Young
Answer : Aiyoh! My life is all about LOVE sajork ke?!

Soalan #13 : What do you want to be when grow up?
Song : Alive - S Club 7
Answer : Hahahahahah habis kecik2, Akak mampos ke, sebab, besar2 nak be ALIVE!? LOL!

Soalan #14 : What do you think when you see the person you like?
Song : Who Do You Think You Are - Spice Girls
Answer : Aiyoh! Bukankan itiew bagaikan CARUTANS!? Hahahaha!

Soalan #15 : What do your parents think of you?
Song : Outrages - Britney Spears
Answer : Hahahah TEPAT u ols! Sangat tepats! Akak punye parents kalau boleh nak jer think Akak nih very the... erm...Black Cat - ala ala NASTY gitiew, kan?

Soalan #16 : What will you dance to at your wedding?
Song : Umbrella - Rihanna
Answer : Motif di hari ku menjadiew Raja Sehariew, dinch ado pertunjukkan silat bagai? Instead, ade scene Akak kena menariew? And somemore menariew to UMBRELLA!? Sial tau! Mati la "I now pronounce you, HUSBAND and HUSBAND!" hahahahah!

Soalan #17 : What's your hobby/interest?
Song : Sexy Naughty Bitchy - Tata Young
Answer : Aiyoh - Akak refuse to say being sexy, naughty and bitchy tu semuanya Akak nye hobby mahupiewn interest; bagi Akak, semuanye itiew, NATURALLY IN ME so no question about 'em being my hobbies bagai... chis! Hiks!

Soalan #18 : What's your biggest fear?
Song : Where you are - Jessica Simpson & Nick Lachey
Answer : Kan - dikala tatau kat mana kekasih hati tgh berada, dok buat ape, ke, or etc., itiew really scares me... mula la daya imaginasi Akak yang sangat vivid itiew mula meng-cloudy-kan otak Akak. Ha, lepas tu, mula lah, Drama... DQ bagai... hahahaha!

Soalan #19 : What's your biggest secret?
Song : Drama - Ning feat. Nikki & Yannie
Answer : AIYOH! Me?! DRAMA a.k.a Drama Queen? A SECRET!? A big, secret?! Haiyoh! I zoonotz zink zo...!!!

Soalan #20a: What do you think about the person who started this tag?!!!
Song : I Like The Way You Move - Bodyrockers
Answer : Ha - Akak dinch hui sape starter this tag/ meme entry, I mean, the originator. Tapi Akak just have to say... "I like the way you move..." katanya... And coming from me, a 'Beautiful Liar cum DQ Diva'... mrasalah Akak spedorama sajork! Hahahahaha!

Soalan #20b: What do you think about the person who tagged you to do this entry?!!!
Song : Unfaithful - Rihanna
Answer : Hahahaha Isis! Ko memang 'Unfaithful' pun! Ko sker kan tak stick to one and repeat order kat Fresh!? KO sker kan tukar2 silih berganti - kalau tak kat Fresh, ko sker 'Unfaithful' kat massage2 centers, kan!? Biadaps! OPS!

Mati lah soklans 20a and 20b itiew Akak yang tambah sendiri yer; dan SILA ikut soalan2 yang seperti entry Akak iniew yer (mati la Akak dah break the chain, ek? Hehehe) - DAN... mati la Akak caruts Isis dalam soklan 20b eh? Hahahahahaha! Dannn (brapa banyak DAN daa...!) mati la Akak juger Akan dicaruti (or dipuji? Mungkin? Hahaha) oleh lagi meke2 yang Akak akan tagkan sejurus selepas iniew! Lalalalala!!!


Ok - now... the fun part for me begins... lalalala! Who will be the lucky 3... erm, lets make it 5, yang Akak nak tagging tagged meme-ed bagai iniew? Lalalalala (sambil nengok2 list bloggers yang ado... lalalala!)
Tudiah! Mrasalah hampa2 semua pakat ikuti perkembangan bloggers2 yang Akak dah sebutkan diatas iniew untuk mengetahui updates pasal they'ols being tagged/ meme-ed iniew... Akak pun nak gak tahiew... kan? Sebagaimana Isis nak tahu pasal Akak nye jawapans, kan? Mati la kau! Hahahaha...

The end...


Print option:




Redmummy said...  
hoi

hutang lu oi

tersangap2 amik napas ni

nnt mak dah x diva, mak buat tau

hutang nok hutang
Nurlea Laurielle said...  
Ooiii! Boleh eh main hutang2 cam tu? Nak tunggu TAK DIVA eh? Mati la TUNGGU FOREVER! U ols kan DIVA forever and ever! Sentaps tau!
abah said...  
Teetiibeeeeee hoke abah kena tag??!!!! Balas dendam sebab tak tag uols ke Lea???! Hayooo kan abah dah kata kalo saper nak buat tag tuh, buat je... ihiks...btw, dah buat dah ni hahhhhh mrasa baca!

Tag to lea:
Tag: 5 my favourite links (buat²!)

And this is from you:

http://www.skolblog.com/2008/03/17/blergh-taggie-klaka/
Nurlea Laurielle said...  
Abah! Aiyoyoyoh! Another tagged entry!? Mati la list of "to-do-postings" Akak makin memanjangst! Huwaaaaaaaaaarghh!!!

PS: Dosi baca & commented entry tagged u ols - hahah klakar! Tapi sentap tau Akak dicaruti Mr. Postman katanya! Sentips! hahahahaha!
Isis Natasha said...  
hello
meks bukan unfaithful occay
it just that meks cepat buhsan
and the guy yang meks ada at the moment (whether paid or relationship or ONS or Sex partner or anythign attached i.e mat rempit, jejants chatting, jejants myspace, jejants facebook, jejants lepak kedai mamak or anyone yang meks anggap sebagai jejans, those with penis and able to cum; tak der the wow x factor.

so meks buhsan. salah ke meks impikan dan juga untuk mengapai sesautu yang lebih bagus. Sedangkan Pak lah pernah berkata and my mum also pernah berkata, bile kite ada sesuatu make sure that thing better than the previous one. SO perlu ke meks terangkan lagi?

at least meks tak amcam u'ols, asyik berada di takuk yang sama for a very long time.

LOL!!

*larik!
Nurlea Laurielle said...  
Isis: Dasar pelarch memang cepat buhsan! *lariii!
Isis Natasha said...  
it is not pelacur
but mereliasasikan visi dan juga impian Pak Lah untuk membentuk pemuda dan pemudi yang inginkan perbaharuan dan kemanjuan yang lebih bagus dari hari semalam
*wink*
Nurlea Laurielle said...  
Isis! Sudah! Ade sajork ko nak menjawab kan!? Pantang! Bab-bab mulut tu kang!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top