Lubricant - and you thought of only THAT?!!?


KY Personal Lubricant
Originally uploaded by jamesburger
Lubricants, well-known in short as 'Lubs' (bukan 'lubs' as in for lubang a.k.a. lub lub jubs katanye yer! Choys!), and English for 'Pelincir' in English, often di-associate-kan dengan SEX, kan? Yer lah - sebut jer those words, teringat lah hampa kat KY Jelly bagai and all, KAN?

Teringats la pulak tetiber Akak akan si Chef Aduka alkaedahnye tadi kat umah Volksie @ 301 katanya nak sebut panggei si Kw itiew, akan tetapiew tetiber jer dia pi sebut KY! Otak pikir kemana tahnye tu si C.A. itiew - taste kat Kw la tu! OPS! Hahahaha! (Ha... Muuujur-lah idak ado sesapa yang pi address laki Akak si Khairy a.k.a. KJ tu as KY, kan!? Kalau tak, na-as ko Akak kejekan dengan KY! Hahahaha die lah fisting, kan!? LOL!!!).

Anyways, berbalik kepada topic perbincangan kita (perbincangan lah sangats, kan!? Hahahah) iaitiew KJ, eh, I mean, Kw, EHHH!!! Syillaps - KY! HEY! Bukans also - PELINCIR, LUBRICANTS... siyals jer Akak termelatah katanyer... LOL!

Ok - so... selain dari lubricants, pelinciran bagi perjalanan mudah dikala cikpoms/ seksual en-kaunter katanye, kan... ade juger lubricants/ pelincir bagai untuk kereta/ engines and what not; and not just cars, trailers bagai and what not, malah, chu-chu tren (chuuu chuuu... chaka-chaka-chaka-chaka-wooo!!! wooo!!! *itu bunyi train lah! Hish! Heheheh...) also gunakan pelincirans bagi memudahkan perjalanans...

Tetapi... TAHUKAH ANDA, ada satu lagi jenis pelincir dipasarans sekarang iniew???

Katanya... behold...

Maaati lah MATA also menggunakan pelincir, yer? Eye Mo yer?
Hmmm jgn sesudah pakai Eye Mo itiew, dicikpoms nye bijik mata itiew macam
bijik kelents di ba-wau-ghen-ta=bughonghantu! itiew yer...
LALALALAALA mau BUTA forever no pelincir would do to help katanye yer! Hahahahahah...

Dan... jgn luper dilupai lupakan juger... akan yang INI yer - which can also can be used to help MELINCIRkan lubs lubs jubs anda tatkala dijubiewries, KAN LeeZ? Hiks! Sayangnye Akak tak bawak balik! Ginger lah nih! Suruh Akak tinggal-buangkan sajork since it tiada use bagai sebab dinch mampu tanggalkan nail-polish dikukiewku... LOL!!! LALALALALALA!


Print option:




CapTaiN HooKeD said...  
kalau kW jadi KY , lea plak jadi LKY JELLY *matilamak*
Nurlea Laurielle said...  
Siaulst! Akak dah nampak Akak akan kena jugak nih! Cis! Hahaha!
katadah.warriors said...  
kalau kW jadi KY , lea plak jadi LKY JELLY *matilamak* << hey... motif pak cik also dikenakan dalam hal-ehwal- semasa ini?
Nurlea Laurielle said...  
pakcik kW: I ols bercakap berdasarkan fakta benar. Bukan benarkan si C.A. terpanggei u ols KY instead of KW!? Hahahaha! Jgn nak deny! Saksi banyak! Hahahah mati la akak tukar nama pakcik dalam my hp as KYKW, noh?

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top