Flashback; down the memory lane...: "On this day..."


re:krymsky flashback
Originally uploaded by dElay
Yer adek2 kakak2 abang2 pakcik makcik sekalians... Akak kembalian, bersama satu segment bariew, segment malas lagi la nampaknye tapi it takes a lot time nak go through the archives, from my Blogdrive to my Myspace, to my Fotopages and what not semua la kan... ha... penat juger tau...

Mana came this idea? Hehehehe ade la... ;) Ala ala macam, Akak pikir, dari nan ado entries langsung, at least, ado la jugak, walaupun tema-nye just ala ala "Hari Ini Dalam Sejarah" kan? Remember that program they used to aired it kat TV2 ke TV1 RTM ntah? Hiks! Hiks!

Bagi memulakan entry pertama kali, julung2 kalinya, segment bariew iniew la kan, Akak just buat specifically on just one day; tgk la kedepan2 nih, mana la tahu, I'd prolly buat like compilation of 'On this day' like selama seminggiew ke ape ke, kan? Kang kalau nak buat 'On this day' segment on a daily basis kang, ha... hangat2 taik ayams jugak, kan? Hahahahaha mati la konsep PEMALAS tak sudah2!!! Hahahaha...

Jadiew, untuk itiew, Akak mulakan segment bariew Akak ini di tarikh keramat March 1st, 2008 iniew, dengan...

Flashback; down the memory lane...: "On this day..." - March 1st...

Blogs/ postings/ entries

And what's next after blogs/ postings/ entries? Ahhh yes - Fotopages... ;) Mrasa...

Fotopages

Nantikan more of this segment - coming soon!!! :)


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
aiyooo.... today in history katanya...

hehhe

mrasa mrasa
Nurlea Laurielle said...  
Kan? Hikhikhik! Mrasa! What happened 1st of March, 2007,2006,2005 dalam ur life gal? ;)

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top