So now?

So what happens next, now that I've crowned the new Miss World 2007 and I am no longer a queen? What's next for me!? Apakah!? What!? How? When? Where!? Tudiah!!! Mati la bertubi² soklan ya? Hiks! Well - I'm sure bukan sorang dua jer yang nak tahu what happens to me now, dah mak nih dinch bergelau Miss dah, kan? Die lah MISS HAS BEEN noh? ;)

Ape lagi!?! Hah! Makan lor! Tunggu lagik! Hiks!


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
ASTAGHFIRULLAH!!! SERVING PLATTER!! but thank God its FRUITS!! hehe.. aiyio yio!! cant imagine if it's roasted lamb or turkey ke kan? hahaha!! NICE ONE gal!
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
haiya.. this calls for I N C!!! hik hik
CapTaiN HooKeD said...  
La makan buah2an setalam/sedulang katanyer... ingatkan makan setalam briyani pakistani... Kan Miss G... Dgn expressi mukanya yg lama sangat mengidam ittiew!!! Mak tabik!!!
Nurlea Laurielle said...  
Dah namanye itiew sajork yang available for me to mencekik... so itu sajork lar... kalau ade nasi lagi, sah, confirm mak kedaghah nasik juger yer. HAHAHAHA!
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
u ols.. sapakah jejaka berbaju hitam yang mak suspecting epecting terberanak berbirays itiew u ols? tampak lebih lazat dari fruit dalam platter itiew... hiksssssss
darklighter said...  
Kan FIFI kan kan kan..*matila eye candy
Fish of Pisces @ 5th_E said...  
dan matikah mak memberi stetment berani mati kerana beliau katanya adalah One Lilin seseorang? huhuhuhuhu
CLEO said...  
noqq yg baju itam tu sedapp ooo.. bak kata gardenia.. enak nya di makan begitu sajaa...hehehe

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top