Gold Coast... Interesting; very interesting Gold Coast - day 5


The Gold Coast
Originally uploaded by beaumitchell
No...; this is not one of those daily travel log/ journal/ updates sort of entry nah! Hiks! Its just to let u ols u ols (motif double u ols? Bukan u ols tu dah menandekan banyak dah u ols? Hmmm - lantak la labu!... Hahaha!) know that banyak interesting things/ places/ people Akak jumpe/ temui/ nampak bagai di Gold Coast on Day 5 of Akak nye holidays; dan dengan itiew, mrasalah Akak feel like sharing is the very caring with all of u ols semua... hiks! Tak salah, kan? Lalalalala...

Yesterday; eh wait, was it the day before? Ah yes, the day before lah... Today dosi 9th, yesterday 8th - and yes, the day before, was all about that Mr. Fairy Floss di Sea World katanye, kan? Mrasa... kali nih, Mr. Crazy John; siapakah? Lalalala... Fifi! Now, THIS is the Sin! OPS!

Cute kan die? Aussie mixed Chinese katenye...

Well, actually, he's not the SIN nye la. Dia yang membawak Akak ke the 'Sin' itiew supaye Akak dapat sms u ols semalam and said... "I HAVE SINNED!" LOL! Andrew namenye... Chinese Aussie mix katenye, works at Crazy John's Prepaid Booth... hiks!

Even dari tepi pun katanye masih Akak nampak dia candiew... kans? Hiks!


Dan sama2lah Akak dengan dia... berSIN SIN sama2... mati lah!!! Actually, lepas beli prepaid local kat die nih, Akak sempat la lite2 sugi berkenalan; walaupun 1st impressionnye, very der kekwats tapi baik actually...

Alamak!!! Got to go for now!

TO BE CONTINUED - Akak nak gi ke Currumbin Wildlife Sanctuary - Satgi Akak sambiungst! Duiyenst!!! Nantikan PART 2 of this entry malam kang!!!

For now, nengok2lah duliew pix si Andrew nih yer... LOL!


PS2: Dalam part 2 nanti, ado gegambar SANGAT menariks also, like, hmmm... HOOKER Blvd, CONDOM Kingdom... dan NYAH Flat! Hahahahaha! See ya laters!!! Duiii!!!


Print option:




Fish of Pisces @ 5th_E said...  
ALWAYS TAU.. leaving people in the lurch!!! haihh... now im gasping for air waiting for your next entry. Aiyo.
Nurlea Laurielle said...  
the best feeling lah buat u ols rase dubdabdubdab nunggu entry seteriustnye... hiks!

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top