Electrostatic therapy; good for health and its FREE!


music therapy
Originally uploaded by flea.ef
It's not wonder la kan they said "The best things in life are free!" Hiks! And truly, this therapy memang very der wonder der wonderrously fantabulous; and whats better, the treatment is free - mati la charity work, noh? Hiks!

This therapy is not like those therapy yang Akak attended for my back injuries, bukan also seperti therapy yang diattend bilamana you need help and you pay like MYR500 per session just sitting there in the room, melangut tgk siling, cakap tah pa per, and the person attendin' to your case tu sebok draw sketches of muka orang, or evening dresses atas writing padnye, kan? Hiks! This is "Electrostatic therapy"; apakah?

Well, dalam bahasa mudah dipahami; its like therapy yang mengunakan cas electrostatic yang disalurkan kedalam your body to improve your body's blood circulation, removing acids yang might just block the blood's pathway dalam badan kite, plus, yang penting, it gets to slim down body miew.. Tak percaye? Percaye lah! Akak bukan nak promo kosong2 ok. Nihhh... ha... buktiewnye, Akak dah cuba, Akak can see the difference dos - C.A. and Tokwanrock also can tell already. Well, maybe not much tapi ade la perbezaannye... Come, lets take a closer look, apekebendenye menatang iniew?

Jgn tanye Akak why its free - Akak pun tak pasti tapi Akak just thanks gods jer lah its free! Trimakasih Molita!!! Hiks!

Of course setiap perubatan got la its kesan2, kan? Ha - kesan2nye either sakit u ols itiew berkurangan, or akan bertambah dulu before it berkurangs; either way, end result, pasti memuaskan hatiew!

Carta tindabalas penyembuhan serta punca sakit itiew... Go through one by one, who knows? Ade jugak antara korang yang ado terselit2 dicelah2 punca2 sakit?

There's more nah...
And the following pix Akak snappy2 during my therapy session yang selalunye packed, padat - sebab its free and it works! Ini semua BBM la yang introducekan kat I ols. Ha, now, mrasa I ols piuler yang introducekan kat u ols u ols yang belom tau pasal therapy iniew...

Katanya darah yang bersih, nan ado asid. Ha, hat yang tak bersih berasid bagai tu, mrasalah Molita iniew can hakiskan and buangkan terus asid2 tu supaya darah u ols jadi bersih sejatiew! Hiks!


Ha, iniew lah mesinnye Molita si elektrostatik therapy itiew! Sekali duduk, time will be set to 30 minutes usage per person daily. Nak duduk lama2? Akak tak guarantee pa pe eh - satgi hangit, Akak no komen! LOL!


Molita Electrostatic Therapy - penyaluran 9000v tu melalui wayar2 itiew ler...


Dannn disalurkan ke seat dan u ols just sit on the pad itiew; mrasalah first time Akak pegi Akak was like - "Motif penyaluran voltage melalui vontots? Harusla kemutan akan jadi power lagi kah?" OPS! Lalalalala!


Dan yang penting, nak gi therapy nih ado kena patuhi 4 rukun katanya - Apakah? Hey! Baca lah! Akak dah penat2 snappy2 tempek2, nak juger Akak potpetpotpet - penat tau! Hehehe!


And speaking about penat, nah, tanda2, symptom2 proses therapy dosi mula bertindak; especially for those first timers. Mrasalah Akak dah masuk end of first week pon tetap lah penat dan lesu; cuma mengantuk tu jer Akak cannot figure out pi mana dalam badan Akak. Akak penat, lesu, but dinch pulak mengantuk; must be those Nescafes kot? OPS!


Ha, yang penting - betul katanye sign iniew; "Pencegahan awal adalah lebih baik dari berubat..."; kan? Katanye... "Prevention is better than cure" ley?


So far Akak dah attended this therapy daily, everyday (except for Sundays sebab Sunday depa off day), for the past 2 weeks, can see the results lah. Berat badan turun, perut ngandiungs also nan ado dos, my back pain and migraine pun ala ala macam berkurangan lah tapi during the first week, memang seksa la back pain and migraine Akak. Sakit, wa cakap sama lu, tarak tahan wooo! Tapi its for the best; masuk second week dosi kureng sikit sakitnye but still there la, mana ade 100% cured, kan?

Tapi yang pastinya, one thing Akak terpaksa lalui from day 1 up till today - PENAT and LESU; itu dah awal2 they warned berkemungkinan akan menyerang setiap pesakit yang datang merawat menggunakan therapy nih. Maybe thats what making Akak malas? OPS! Mati la alasan!!!

In Kedah/ Alor Star Akak dengar ade banyak centers; in Subang Jaya also got - so for those yang interested, cuba sokseksoksek dengan kawan2 sekeliling aunty2 uncle2 bagai - find for MOLITA tau bukan jenama lain; jenama therapy len Akak tak suggest promo pa per ehhh... ;)

PS: Akak rase semenjak goin' for this therapy kan, mrasalah my days berlalu pantas sangat, tatau pasaipa. Hurmmm....


Print option:




manajade said...  
omg this thing actually works.I was skeptical at first but my entire family as in my parents my grandmas my aunties (well u get the drift) they all used it and they feel better and are healthier now.I used it a couple of times but i couldnt stand the effects of it.tak bole tido and all.but it makes u slimmer ke?MUST TRY again then.haha.
altanativelybeta said...  
Hi Lurlea Laurielle,
In my search for health aids I came across your weblog but don't understand a lot of what you posted about the story of your life and how electrostatic therapy helped you. I'd appreciate to read in simple English from you please.
Thanks.
Oluwafunmilayo

The Table Of Content

To show and hide the table of contents, please click on the following URL:

The Blog Posts

Displaying 2 postings per page; latest post on top